Ercan: Jeg havde ikke en chance

Den 25-årige sanger vidste godt, at han ikke havde en jordisk chance, da han stod overfor Patricia i farezonen i 'X Factor'

LÆS OGSÅ: Blachman: Gladere for piger end tissemænd

Det var en træt Ercan, der lørdag formiddag dukkede op på Ekstra Bladet for at tage imod opkald fra læserne. Det var ikke blevet til meget søvn ovenpå hans exit fredag aften.

- Jeg var sent hjemme, og så var det sådan noget med, at jeg faldt i søvn og vågnede, faldt i søvn og vågnede. Hver gang jeg vågnede, tænkte jeg bare, var det virkelig det. Det var helt urealistisk for mig, fortæller han dagen derpå.

Men selvom Ercan havde svært ved at tro på det lørdag formiddag, så kom det alligevel ikke helt bag på ham, at det skulle slutte så tidligt.

- Det, der kom mest bag på mig, var, at jeg skulle stå i farezonen sammen med Patricia. Og da jeg stod der sammen med hende, vidste jeg godt, at Blachman aldrig nogensinde ville vælge mig. Altså jeg mener, det var jo Patricia, siger sangeren med tryk på hendes navn.

Også i ugen op til fredagens liveshow vidste Ercan godt, at det ville blive en svær mission. Den havde han luret med bookmakernes forudsigelser. De havde alle ham som favorit til at ryge.

- Det er jo lidt manipulation, sagde han.

LÆS OGSÅ: Pernille: Jeg var meget meget vred!

Luksusproblem
Ercan vil dog ikke kun give bookmakerne skylden for sit exit. Han erkender, at han også selv - inddirekte - bærer en del af skylden.

- Jeg havde ikke en historie at komme med, så folk lærte mig ikke rigtig at kende. Jeg har bare haft en helt normal opvækst med en god familie. Jeg har ikke oplevet noget hårdt som mange af de andre. Jeg var bare en plain dude, der gik op i musikken.

- Jeg kan ikke andet end at synge - det er mit problem. Måske et luksusproblem, kan man sige.

Selvom det er slut med 'X Factor', er det dog ikke slut med musikken. Allerede på mandag skal han i studiet igen. Han vil dog ikke afsløre overfor Ekstra Bladet, hvem han skal i studiet med.

0 kommentarer
Vis kommentarer