Ercan: Det var et hårdt show

Fredagens udstemte 'X Factor'-deltager var enig i, at tonen i showet var lidt for hård

Ercan respekterer, at Blachman sendte ham hjem i stedet for Patricia. (Foto: Mogens Flindt)
Ercan respekterer, at Blachman sendte ham hjem i stedet for Patricia. (Foto: Mogens Flindt)

SE OGSÅ: Fredagens X Factor-drama i billeder

Det var Blachman og Pernille, der stjal fredagens 'X Factor'-show med deres lille skænderi mod slutningen. Og det var lige før, at de tog al opmærksomheden fra den kendsgerning, at der rent faktisk blev stemt en hjem fra showet.

Det var Ercan, der røg, efter han stod i farezonen for anden gang ud af ligeså mange mulige.

- Jeg har det ikke så godt, men jeg tager det som en mand. Det er spillet. Der er en der skal ryge hver uge, sagde en tydelig skuffet Ercan efter showet.

Eftersom det var to af Blachmans solister, der stod i farezonen, var det også den rapkæftede dommer selv, der skulle vælge mellem Ercan og Patricia.

- Selvfølgelig er det hårdt, at Blachman ikke vælger mig. Jeg kan ikke vide, hvad der kører oppe i hans hoved. Han må have sin grund. jeg respekterer hans valg.

- Jeg ved, at han holder af mig. Jeg holder meget af ham. Jeg respekterer ham rigtig meget. Og jeg ved, at han vil mit bedste.

LÆS OGSÅ: Dommerfejde i X Factor

Blachman er bare ærlig
Der var en hård tone mellem dommerne og fra især Blachman i fredagens show, og det var noget, som deltagerne godt kunne mærke.

- Det var lidt et hårdt show, tilkendegav Ercan.

- Var der for hård en tone i dag?

- Måske lidt. Jeg ved ikke, om du hentyder til Blachman, for Blachman er jo bare ærlig. Jeg synes ikke, det kommer som en overraskelse, og det skal han også have lov til.

- Er det også noget, I mærker i ugen op til showet?

- Ja, selvfølgelig gør vi det, lød det fra Ercan, der havde overskud nok til at finde et lille grin frem i den situation.

LÆS OGSÅ: Gik Blachman over stregen?

0 kommentarer
Vis kommentarer