X Factor-Sarah er lesbisk forbillede

Den kun 15-årige Sarah, der er sprunget ud som lesbisk for åben skærm, er blevet et forbillede for unge piger

Sarah får mange henvendelser fra folk, der mener, at hendes åbenhed omkring hendes seksualitet kan hjælpe andre. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Sarah får mange henvendelser fra folk, der mener, at hendes åbenhed omkring hendes seksualitet kan hjælpe andre. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Selvom hun kun er 15 år, er 'X Factor'-deltageren Sarah allerede et forbillede for mange unge danske piger.

For pigen med rock-attituden, det korte hår og den dybe stemme, har i fuld offentlighed og for åben skærm erkendt, at hun er lesbisk.

LÆS OGSÅ: X Factor Sarah: Jeg er til piger

Hviler i mig selv
Det har resulteret i utallige henvendelser fra piger på hendes egen alder, der vil vide, hvor hun har modet fra.

- Der er mange, der skriver, at det er sejt, og at det er flot, at jeg tør åbne mig så meget, siger Sarah og fortsætter:

- Der er nogle, der har skrevet, at jeg er et forbillede for dem, fordi jeg tør stå ved mig selv. Men for mig var det at springe ud ikke bare noget, jeg turde. Det var noget, jeg kun kunne gøre, fordi jeg hviler i mig selv, siger Sarah, der er ønsker, at hendes åbenhed kan inspirere andre til at få de svære ting sagt.

LÆS OGSÅ: Se X Factor-pigernes sjove snav

Svarer alle fans
Hun har også været meget åben omkring sit behov for at få sin fars accept, og det er noget, der har ramt danskerne lige i hjertekulen.

- Mange skriver, at de fik tårer i øjnene, da jeg fortalte om mit forhold til min far, siger hun.

LÆS OGSÅ: X Factor-Sarah i tårer: Synger om lesbisk der udstødes

Og fordi danskerne gider at bruge tid på at fortælle hende, hvor sej, de synes, hun er, så gør Sarah også meget ud af at få svaret alle dem, der skriver til hende - både på hendes fanside og på hendes private Facebook.

0 kommentarer
Vis kommentarer