Blachman skred før tid

’X Factor’-audition: Der var så langt mellem talenterne, at skaldepanden forlod studiet

Under gårsdagens audition langede Thomas Blachman ud efter deltagerne som aldrig før - og han forlod studiet, da 15-årige Alexander fra Hundige sang 'Losing My Religion'. (Foto: Gregers Tycho)
Under gårsdagens audition langede Thomas Blachman ud efter deltagerne som aldrig før - og han forlod studiet, da 15-årige Alexander fra Hundige sang 'Losing My Religion'. (Foto: Gregers Tycho)
De tre ’X Factor’-dommere - Pernille Rosendahl, Thomas Blachman og Mich ’Cutfather’ Hedin Hansen - blev hyldet som guder, da de forleden trådte ind i studiet til audition på det populære tv-program. Deres entre mindede mest af alt om en boksekamp, hvor publikum står op, mens stjernerne kommer ind til hæsblæsende musik.

Fra januar sendes fjerde omgang af tv-programmet på DR, og den berygtede, skaldede dommer, der ikke var med i sidste udgave af ’X Factor’, er tilbage i topform:

- Nu ved vi mænd, hvordan det føles at blive voldtaget af en kvinde, sagde Thomas Blachman, da jyske Berit gav et nummer.

Lækker
- Du kommer kun til at synge for din mand. Det er kun godt til striptease, lød det senere fra Blachman til 38-årige Lolle fra Skjern, der blev sendt ud med et nej fra alle tre dommere.

Blachman var bestemt heller ikke begejstret, da Natascha fra Frederiksberg sang for fulde gardiner, mens hun stod på det berømte røde kryds på scenen.

- Du er lækker, men du skal finde på noget andet at lave.

En pigegruppe troppede op og sang så falsk, at man næsten fik hovedpine.

- I er stadig mennesker, selv om det lyder ad helvedes til, sagde Blachman til gruppen Two plus One, der mødte hinanden til pre-castingen for et par uger siden.

Lærenemme cutfather
Men det var ikke kun Blachman, der gik til stålet. Den nye dreng i klassen, Cutfather, havde allerede lært jargonen og var også ude med riven.

- Du har en arrogance, som til at starte med var ret fed, men som et eller andet sted bliver ucharmerende, sagde Cutfather, mens Blachman støttede og sagde:

- Det er jo sindssygt kedeligt. Det er en lala-oplevelse, men der er dog et eller andet, der kører fra dig.

Selv om Esben fra Århus fik en hård medfart, blev de tre dommere dog enige om, at han skulle have en chance til, og sendte ham derfor videre i programmet.


Gjorde grin med den skaldede
Sådan gik det ikke for tvillingerne Anna og Sophie, der havde taget turen til København fra Grenaa.

- I tror selv, at I er lidt mere charmerende, end I i virkeligheden er, lød Blachmans dom.

De mange talentløse deltageres optrædener kulminerede med, at Blachman rejste sig og forlod studiet, da 15-årige Alexander sang ’Losing My Religion’.

Pernille Rosendahl og Cutfather besluttede at lave grin med Blachman, og derfor sendte de Alexander videre i programmet trods de manglende evner.

- Skal vi ikke sende ham videre, uden Thomas ved det, sagde Cutfather, hvortil Pernille bekræftende skreg af grin.

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen