Amalies smarte mor

Amalies mor, Charlotte Kejser, har en smart idé til, hvordan hun skal få solgt sin bog og dermed også flere penge til den dårlige økonomi

Amalies mor Charlotte Kejser har skrevet sin bog om sit forhold til Amalie færdig. (Foto: Rumle Skafte)
Amalies mor Charlotte Kejser har skrevet sin bog om sit forhold til Amalie færdig. (Foto: Rumle Skafte)

I 'Amalies verden' i aftes, kunne man se, hvordan Amalies mor, Charlotte Kejser, forsøgte sig som bogforfatter. Den drøm har hun ikke opgivet, selv om flere forlag ikke ville udgive bogen.

Nu er Charlotte kommet på en smart idé til at få gang i bogsalget. Hun er ved at lave sin egen hjemmeside, hvor folk kan klikke sig ind og læse bogen.

- Siden får et tælleapparat for at finde ud af, om folk klikker sig ind. Hvis der kun er 10, der gør, så har bogen jo ingen fremtid, men hvis der er mange, så kan jeg jo tage det med til forlagene, siger Charlotte til Ekstra Bladet.

Amalie som 'stille og rolig' pige
Hjemmesiden er lige nu under konstruktion. Charlotte og hendes manager er lige nu i dialog om, hvordan siden præcis skal se ud. Bogen er færdigskrevet, så det er kun hjemmesiden, der mangler.

- Det er cirka 120 sider, hvis den skulle udgives i paperback-format, og så er der billeder på hver anden side. Det handler om en mors kærlighed til sit barn. Og så giver den også et billede af Amalie som en stille og rolig pige, og ikke som den Amalie, man altid ser i tv, forklarer Charlotte.

Læs også: TV 3 tvang mor og Amalie sammen

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen