Fotos var dårlig smag og dårlig stil

TV2-chefen Gitte Madsen lægger ikke fingrene imellem overfor Thomas Evers, der leverede fotos fra 'Vild med dans'-efterfesten til avis

TV2-chefen Gitte Madsen fatter ikke, hvad der fik Thomas Evers Poulsen til at levere fotos til BT. (Foto: Nicolai Svane)
TV2-chefen Gitte Madsen fatter ikke, hvad der fik Thomas Evers Poulsen til at levere fotos til BT. (Foto: Nicolai Svane)

- Det er utilstedeligt, at nogen tager billeder til en lukket 'Vild med dans'-efterfest for en avis. Det gør man bare ikke. Dels er det for dårligt over for dansekammeraterne, dels er det meningsløst for TV2 og produktionen at lave aftaler med pressen, hvis det hele falder til jorden på denne måde.

TV2-chefen Gitte Madsen oplyser, at hun nu klart har indskærpet, at den slags aldrig må finde sted igen.

- For mig er det meget svært at forstå, at Thomas Evers Poulsen har kunnet få den tanke, at det var i orden at gå rundt og tage billeder i områder, hvor vi har lovet alle, at der er pressefrit. Det er jo lidt svært at lukke journalisterne ude, hvis andre bare tager rollen som reportere på sig. Det holder ikke, erklærer Gitte Madsen.

Indbyrdes aftaler
Hun tilføjer, at hun slet ikke havde ventet den opførsel fra en rutineret 'Vild med dans'-deltager som Thomas.

- Min professionelle religion tilsiger mig, at der skal være ens regler for hele pressen, og at vi skal holde de indbyrdes aftaler. Ellers bliver samarbejdet umuligt. Og samtidig skal ingen deltagere i 'Vild med dans' føle sig udstillet, fordi de ikke aner, at de fotograferes. Egentlig synes jeg, at det burde sige sig selv, fastslår hun.

Ifølge Gitte Madsen er Thomas Evers Poulsens justement i denne sag udtryk for 'dårlig smag og dårlig stil'.

1 af 2 B.T. bragte de famøse fotos under overskriften 'Sidste nat med kliken'.
2 af 2 TV2-chefen Gitte Madsen fatter ikke, hvad der fik Thomas Evers Poulsen til at levere fotos til BT. (Foto: Nicolai Svane)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen