Thomas optrådte tarveligt til efterfesten

Line Baun Danielsen og René Dif forstår ikke, at Thomas Evers solgte 'Vild med dans'-fest-fotos til BT

Rene Dif mener, at Thomas Evers Poulsen har begået tillidsbrud ved at sælge private festfotos. (Foto: Mogens Flindt)
Rene Dif mener, at Thomas Evers Poulsen har begået tillidsbrud ved at sælge private festfotos. (Foto: Mogens Flindt)

- På det foto, jeg har set af mig selv, sidder jeg i en sofa og løfter det ene ben helt op over hovedet. Sådan sidder jeg normalt ikke på de billeder, der skal i aviser og blade.

Line Baun Danielsen synes, at det er virkelig ærgerligt, at en dansekammerat kan finde på at tage de billeder og få dem offentliggjort.

- Hele 'Vild med dans'-holdet var inviteret til en fest uden presse. Faktisk havde TV2 og produktionen ansat sikkerhedsvagter, som skulle sikre, at der hverken sneg sig journalister eller fotografer ind til den fest. Derfor virker det rigtigt tarveligt, når det så er en af kammeraterne, der uden andre vidende optræder som pressefotograf, siger hun.

Tillidsbrud
Det synspunkt deles fuldstændigt af René Dif.

- Jeg har ikke konfronteret Thomas med det her. Vi hænger ligesom ikke ud sammen, så på den måde betyder det ikke så meget. Men det ligger helt fast, at jeg er sur over det. Ingen af os anede, at Thomas tog billeder til BT. Hvis jeg var blevet spurgt, kan det da godt være, at jeg havde sagt 'ok', men så ville jeg da lige have sikret mig, at jeg så ordentlig ud inden.

Thomas Evers Poulsen er bestemt ikke i kridthuset hos Diffen.

- For mig er klart ikke i orden, hvad Thomas har lavet. Det er et tillidsbrud af karat. Selv ikke vores nærmeste måtte komme backstage, og så løber han rundt og udleverer os til pressen. Det er for dumt, fastslår Diffen.

1 af 4 Jeg synes, at det er tarveligt at lave den slags, erklærer Line Baun Danielsen. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 Rene Dif mener, at Thomas Evers Poulsen har begået tillidsbrud ved at sælge private festfotos. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere