Forbryderisk god eller morderlig dårlig?

'Forbrydelsen I' blev kritiseret for at være en god serie med en dårlig afslutning. Hvordan forholder det sig med 'Forbrydelsen II'. Hjælp os med at bedømme serien her...

Skal Sarah Lund trække i trøjen endnu engang i en omgang 'Forbrydelsen III'? (Foto: DR / Tina Harden)
Skal Sarah Lund trække i trøjen endnu engang i en omgang 'Forbrydelsen III'? (Foto: DR / Tina Harden)

'Forbrydelsen' er slut for denne gang, og snart ligger gaderne formentlig ikke længere øde hen søndag aften fra klokken 20.00 til 21.00 i det ganske danske land.

Meningerne har fra første afsnit været mange - og blandt andet Søren Espersen - kom bogstavelig talt helt op i det røde felt allerede efter første afsnit, som han mente var endnu et eksempel på DR's mobning af Dansk Folkeparti, og undervejs er seriens til tider kringlede handling blevet kritiseret af det danske tv-anmelder-korps.

Men hvordan slap DR afsted med denne omgang 'Forbrydelsen', og skal Sarah Lund igennem endnu en omgang hardcore-krimiarbejde, hvis det står til dig?

Giv din mening til kende ved hjælp af de forskellige afstemninger til højre i denne artikel, og skriv også gerne en kommentar i kommentarfeltet under artiklen.

Hvis du har et alternativt bud på, hvordan 'Forbrydelsen II' efter din mening kunne være endt, så hører vi også meget gerne fra dig.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere