Folkekrav: - Forbrydelsen skal fortsætte!

De danske tv-seere er langtfra blevet trætte af Sarah Lund og hendes mordmysterier. De kræver en 'Forbrydelsen III'

Igennem to sæsoner af 'Forbrydelsen' har Sofie Gråbøl henrykket de danske tv-seere. Og kravet til DR er klart: Giv os en treer! (Foto: Tine Harden/DR)
Igennem to sæsoner af 'Forbrydelsen' har Sofie Gråbøl henrykket de danske tv-seere. Og kravet til DR er klart: Giv os en treer! (Foto: Tine Harden/DR)
Det er nærmest som en slags juleaften i aften for de over en million danskere, der følger ’Forbrydelsen II’.

Det med længsel ventede tidspunkt, hvor spændingen omsider udløses.

Præcis som utålmodige børn, der i ugerne op til jul ivrigt gætter på, hvad der mon gemmer sig i pakkerne under træet, har ’Forbrydelsens’ trofaste fans de seneste uger gættet og flittigt diskuteret, hvem der mon står bag soldaterdrabene.

I aften bliver der omsider sat navn på morderen – ligesom der formentlig også bliver givet svar på det næsten lige så presserende spørgsmål: Kommer Lund og Strange til at kysse?

Og så er det slut – men forhåbentlig kun for denne gang. For danskerne kan tilsyneladende ikke få nok af Sarah Lund. Tæt på 85 procent af nationen!’s brugere ønsker, at DR finder penge til at lave en ’Forbrydelsen III’.

Bedre end etteren
nationen!s ’efterforskere’ af den aktuelle ’Forbrydelsen’ har to hovedmistænkte: Soldaten med de muslimske rødder, Said Bilal, som hver fjerde peger på som gerningsmand.

Næsten lige så højt på ’hitlisten’ ligger Sarah Lunds efterforskningsmakker, ekssoldat Ulrik Strange, som 21 procent udpeger som seriens massemorder.

Det er dog lykkedes for holdet bag tv-serien at skrue serien så godt sammen, at hele 27 procent siger, de har opgivet at komme med et kvalificeret bud på morderens identitet. Alligevel er der stor tilfredshed med serien.

På nationen! mener hver tredje, at denne omgang af ’Forbrydelsen’ har været bedre end første ombæring, mens knap 43 procent synes, at etteren og toeren har været lige gode.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere