Tv-stjerne skal dømme ved VM i dans

Anne Laxholm har tårnhøje forventninger til weekendens VM i standarddans, hvor hun er blandt dommerne

- Jeg er sikker på, det bliver en mægtig sportsaften med en fantastisk atmosfære, siger Anne Laxholm. (Foto: Henning Hjorth)
- Jeg er sikker på, det bliver en mægtig sportsaften med en fantastisk atmosfære, siger Anne Laxholm. (Foto: Henning Hjorth)

I tv-showet 'Vild med dans' bliver hun ofte omtalt som 'dronningen af standarddans', og i weekenden kommer Anne Laxholm så for alvor på hjemmebane. Hun sidder nemlig med i dommerpanelet, når der på lørdag afholdes VM i standarddans i Århus.

Efteråret igennem har hun uddelt karakterer til de kendte danskere, som medvirkede i tv-showet. Men nu gælder det den ægte vare, og Anne Laxholm har store forventninger.

- De er tårnhøje. Jeg er sikker på, det bliver en mægtig sportsaften med en fantastisk atmosfære. Sådan plejer det at være, når Århus Sportsdanserforening står bag, siger Anne Laxholm.

To danske par skal forsvare de rød-hvide farver ved stævnet, hvor 72 par fra hele verden skal dyste i vals, tango, foxtrot og alle de andre standarddanse. Blandt andet de danske mestre Tania Kehlet og Emanuel Valeri

Konkurrencen begynder lørdag klokken 20 i NRGi Arena i Århus. Og måske er det den netop afsluttede sæson af 'Vild med dans', som har vakt dansefeberen. I hvert fald går billetsalget strygende.

Alle bordbilletterne er allerede udsolgt og ifølge arrangøren, Århus Sportsdanserforening, er der også rift om de resterende tribunepladser. Og det begejstrer latindanseren Peter Stokkebroe, der skal være speaker ved arrangementet.

- Det tegner til at blive en stor aften for dansk dans. Danmark har to par med, der ligger højt på verdensranglisten, og hvor et af dem ligger til en medaljeplads, så det skal nok få stemningen i salen helt i top, siger Peter Stokkebroe.

Skulle man have lyst til at følge VM i standarddans, og har man ikke mulighed for at se det live i Århus, så sendes konkurrencen live på tv-kanalen DK 4.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere