Talent-dommer ny vært på Aftenshowet

Nikolaj Koppel stopper som musikchef i Tivoli for at blive vært på DR's Aftenshowet

Der er ikke langt fra Nikolaj Koppels gamle arbejdsplads til den nye, rent fysisk i hvert fald. (Foto: Foto: Agnete Schlichtkrull/DR)
Der er ikke langt fra Nikolaj Koppels gamle arbejdsplads til den nye, rent fysisk i hvert fald. (Foto: Foto: Agnete Schlichtkrull/DR)

Det er noget af et karriereskifte, som Nikolaj Koppel tager, når han skifter titlen som musikchef for Tivoli ud med værtstjansen i Aftenshowet på DR.

For mens der rent fysisk ikke er langt mellem Koppels gamle arbejdsplads i Tivoli til Aftenshowets studier i HT-Terminalen på Rådhuspladsen, så må arbejdsopgaverne siges at være ret forskellige.

I Tivoli stod den nu snart tidligere musikchef bag musikken og på DR ryger han om foran kameraerne.

Eget musikprogram på P2
Det er dog ikke helt nyt for Nikolaj Koppel at være på skærmen. I den netop overståede sæson af 'Talent 09', var Koppel en del af dommerpanelet sammen med Hella Joof og Jokeren.

- Jeg har haft fem fantastiske år med musikken i Tivoli. Nu er jeg klar til at prøve noget helt andet. Nogle vil kalde valget et sats, men for mig falder det meget naturligt. Mine erfaringer med Talent 09 har været med til at åbne mine øjne for det at lave live tv, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg har et stærkt performer-gen. Jobbet som tv-vært er en kæmpe udfordring og en mulighed for at prøve noget helt nyt, siger Nikolaj Koppel.

Nikolaj Koppel tiltræder i sit nye job som tv-vært til januar. Og det bliver ikke til et fuldstændigt farvel til musikken.

Ved siden af sit tv-job får Koppel også sit eget radioprogram om klassisk musik, som skal køre på P2 søndag formiddag.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere