Emmy-holdet modtaget på dansk jord

Det var en flok trætte skuespillere, forfattere og øvrige DR-folk, der her til morgen landede i Kastrup Lufthavn efter at have fejret Emmy-succesen i New York

Cecilie Stenspil, som spiller Jasmina i successerien, er sammen med resten af holdet landet på dansk jord igen. (Foto: ekstrabladet.tv)
Cecilie Stenspil, som spiller Jasmina i successerien, er sammen med resten af holdet landet på dansk jord igen. (Foto: ekstrabladet.tv)

Der var fest i lufthavnen onsdag morgen, hvor et stort hold af DR-ansatte var mødt op for at tage imod holdet bag successerien 'Livvagterne'.

Det var dog en flok trætte Emmy-vinderne, der kom ud til kollegerne, der ventede med flag og særlige 'Livvagterne'-kasketter. Succesholdet havde ladet festen være i New York og havde i stedet sørget for at få noget søvn på vej hjem i flyet.

Nok meget fornuftigt, for efter hjemkomsten skal holdet her til formiddag ud i DR Byen for at blive fejret på dansk jord.

Går efter fjerde Emmy
Emmy-prisen til 'Livvagterne' er DR's femte siden 2002. Og det er forfatterparret Peter Thorsboe og Mai Brostrøms tredje.

De har tidligere fået den store tv-pris for 'Rejseholdet' og 'Ørnen' og nu altså også for 'Livvagterne'. Og hattrick'et får nu Peter Thorsboe til at gå efter endnu en pris, fortalte han ekstrabladet.tv, der var med til at tage imod Emmy-vinderne.

Allerede i morgen vender holdet tilbage til lufthavnen. Her begynder optagelserne på de to sidste afsnit af 'Livvagterne'.

Så selvom den står på champagne i DR Byen i eftermiddag og aften, bliver det næppe til de store armbevægelser for holdet, der er hurtigt tilbage i arbejdstøjet på trods af succesen.

1 af 2 Peter Thorsboe er klar til flere Emmy'er til samlingen. (Foto: ekstrabladet.tv)
2 af 2 Cecilie Stenspil, som spiller Jasmina i successerien, er sammen med resten af holdet landet på dansk jord igen. (Foto: ekstrabladet.tv)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere