Casper og Vickie Jo slog Sarah Lund

Der var tæt på to mio. seere, da finalen i årets Vild med dans fredag aften løb over skærmen. Dermed slår TV 2's seermagnet DR's serie-succes Forbrydelsen, som havde næsten 300.000 færre seere

Casper og Vickie Jo kan nu også knytte næven over, at de skaffede næsten to millioner seere til TV 2. (Foto: Mogens Flindt)
Casper og Vickie Jo kan nu også knytte næven over, at de skaffede næsten to millioner seere til TV 2. (Foto: Mogens Flindt)

Mens der er dem, der jubler over, at Vild med dans nu er et overstået kapital, så jubler TV 2 over seertallene til fredagens finale.

Hele 1,917 millioner så med, da det blev afgjort, at Casper Elgaard og Vickie Jo blev det sjette par, der kunne løfte Vild med dans-trofæet. Det er det tredjehøjeste seertal nogensinde i programmets historie.

- Det har været en fantastisk sæson, hvor deltagernes niveau har slået alle rekorder, og hvor konkurrencen derfor har været intens og nervepirrende. Når mere end 1,3 mio. seere i gennemsnit har fulgt denne sjette sæson, viser det, at danskernes kærlighed til 'Vild med dans' er usvækket, siger TV 2's underholdningschef, Gitte Madsen.

Slår Forbrydelsen
Sidste år fulgte mere end to millioner med til finalen, og det er både første og foreløbigt eneste gang, at så mange ville se dans fredag aften.

Hovedprogrammet, hvor Casper og Vickie Jos sejr blev grundlagt, blev set af lidt færre. 1,755 millioner fulgte med i første del af programmet.

Med de flotte finaletal slår Vild med dans DR's seerhit Forbrydelsen, der som bekendt først har 'finale' på søndag.

Søndag aften så 1,644 millioner med i Sarah Lunds fortsatte jagt på morderen. Men mon ikke også det tal sniger sig op mod de to millioner, når morderen på søndag afsløres.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere