Stjerneparade til Emmy-show

Ekstrabladet.dk dækker nattens Emmy-show i New York, hvor DR-serierne 'Livvagterne' og 'Mille' er nomineret til en pris

Tv-værten David Frost vil få overrakt en ærespris for sin lange tv-karriere. (Foto: AP)
Tv-værten David Frost vil få overrakt en ærespris for sin lange tv-karriere. (Foto: AP)

NEW YORK (ekstrabladet.dk): En lang række tv-personligheder og skuespillere vil optræde ved den Internationale Emmy Award, hvor to danske tv-produktioner er nomineret til den prestigefyldte pris.

Den britiske tv-vært David Frost vil blive hædret for sin lange tv-karriere, hvor han blandt andet er blevet kendt for sine politiske satirer og seriøse interview med prominente politikere.

Frosts legendariske interview med den skandaliserede amerikanske ekspræsident Richard Nixon har fornyeligt været genstand for filmen ’Frost/Nixon’.

Den amerikanske tv-journalist Barbara Walters skal overrække hædersprisen til 70-årige Frost, når prisfesten afholdes i nat på Hilton New York Hotel.

Blandt de øvrige prisovervækkere er CSI-stjernen Robert Joy, den brasilianske soap-stjerne Juliana Paes, musikeren Moby og den tidligere amerikanske udenrigsminister Henry Kissinger.

To DR-produktioner, ’Livvagterne’ og ’Mille’, er blandt de 41 nominerede fra 17 lande, som konkurrerer i 10 kategorier.

’Livvagterne’, som er skrevet af tv-forfatterparret Peter Thorsboe og Mai Brostrøm, er nomineret til en Emmy for bedste dramaserie. Thorsboe og Brostrøm jager deres tredje Emmy. De to første blev modtaget for 'Rejseholdet' og 'Ørnen'.

Børne-serien ’Mille’, som er medforfattet og instrueret af Poul Berg og produceret af David Østerbøg, er nomineret til en pris for bedste børne- og ungdomsdramatik. Det er første gang, DR er nomineret til en Emmy for en børne-serie.

Ekstrabladet.dk er med, når Emmy-festen går løs efter midnat dansk tid.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!