Casper kørte sejren hjem!

Dommerne var i historisk gavmildt humør og uddelte 24 ud af 24 mulige 10-taller. Dermed var afgørelsen helt op til de sms'ene tv-seere. Og de valgte racer-Casper og Vickie Jo som årets 'Vild med dans'-vindere

Efter et langt og sejt udskillelsesløb, hvor skuespillere, sangere og supersvømmere er faldet fra én for én fredag efter fredag, fik vi fredag aften endelig kåret en vinder i årets 'Vild med dans'-konkurrence på TV 2.

Og øverst på sejrsskamlen endte racerkøreren Casper Elgaard sammen med sin danselærer Vickie Jo.

- Jeg er så glad og stolt, men jeg er allermest glad for, at Vicki får en pokal med hjem, for hun har virkelig slidt og slæbt for at få mig hevet igennem det her, sagde en glad Casper Elgaard efter kåringen.

Stilsikker slowfox
Casper og Vickie lagde ud med en stilsikker slowfox og fik flotte ord med på vejen fra dommerne, der roste både holdning og showinstinkt.

- Takket være Vickie er du blevet en rigtig god standdarddanser, lød de rosende ord fra dommer Allan Tornsberg.

Og karaktererne var så sandelig også derefter fire flotte 10-taller blev det til.

Tangokatten Malena
Malena og Silas havde valgt tangoen som deres standarddans og blev også skamrost af dommerne, der brugte både bandeord og udråbstegn i deres begejstrende beskrivelse af det, de netop havde været vidne til.

Og også her var der ikke brug for andre skilte end det, der står 10 på.

Alphabeat i studiet
Efter de to første danse var det tid til den frygtede face-off, hvor de to par dyster mod hinanden samtidig på dansegulvet.

Til lejligheden havde 'Vild med dans'-studiet fået besøg af frontfigurerne fra det albumaktuelle band Alphabeat, der leverede deres aktuelle hit 'The Spell', mens de fire dansere vred sig på dansegulvet, det bedste de havde lært.

Begge par fik endnu engang absolut maksimum-point med i alt otte 10-taller fra de historisk gavmilde dansedommere.

Hermed var der givet 16 10-taller ud af 16 mulige, hvilket er første gang i 'Vild med dans'-historiens seks sæsoner.

Matador og Cabaret
Vickie Jo og Casper Elgaard havde valgt at spille på alle tangenter i deres freestyle-opvisning, der begyndte til de velkendte toner fra tv-serien Matador, men gik amok i hop og spring, da Casper Elgaard ankom i racerbil til tonerne af Robbie Williams' megahit 'Let Me Entertain You'.

Dommerne var endnu engang imponerede, men udtrykte alle desuden et stærkt ønske om at få en tur i Caspers racerbil.

Silas og Malena valgte at levere deres freestyle til tonerne af musikken fra musicalen Cabaret, hvilket gjorde specielt dommer Britt Bendixen glad.

Og ganske som forudset blev der endnu engang uddelt lutter 10-taller.

Hermed var den eneste karakter, der blev uddelt - 10.

I alt 24 10-taller ud af 24 mulige. Det er aldrig sket tidligere i 'Vild med dans'-historien.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!