Malena skal til vejrs - på Silas' sprøjter

Silas skreg af smerte, da lægerne fik ham gjort klar til aftenens 'Vild med dans'-finale, men han lover at bide smerterne i sig

– Jeg skreg af smerte, da lægen jog en 20 cm lang kanyle ind i min højre mørbrad for at give mig en blokade. Det gjorde simpelt hen så ondt, så man tror, at det er løgn. Men nu har jeg fået fire blokader, og når de suppleres med noget muskelafslappende og noget smertestillende, så kan vi danse.

Silas er i gang igen. Og Malena er fuld af fortrøstning. De synes begge, at de er klar til den ultimative dyst om trofæet. Men selv om det har været en uge med store forhindringer på grund af Silas’ rygskade, er Malena ikke mere nervøs, end hun plejer at være.

– Vi vil gøre vores bedste, og hvis det rækker til at vinde, gør vi det. I hvert fald er der ingen grund til at tro, at rygskaden vil forhindre os i at lave de vildeste ting under vores tre danse, erklærer hun.

Følelsesløs
– I går kunne jeg begynde at danse igen, fordi min ryg kan holdes følelsesløs nu, så vi lover, at det bliver en finale med fuld gas og lidt til, griner Silas, der ikke har droppet et eneste af de store løft af Malena.

Silas har ikke haft den heldigste uge – rent helbredsmæssigt. Men som alle andre dansere er det ikke første gang, han har store skader. Og det er heller ikke første gang, han har hold i ryggen eller har fået en blokade, så i hans optik er der ikke noget at være bange for.

– Lige nu bider jeg bare smerterne i mig. De kan få lov til at komme frem igen på lørdag, når finalen er overstået. Og lægen har givet grønt lys. Skaden bliver ikke værre af den grund. Jeg udskyder bare helbredelsen lidt, siger han.

Hemmelige danse
– Vi har tre danse i morgen. En fantastisk freestyle, som Silas har sammensat på en måde som er rigtigt ’os’. Dvs. højt tempo og høj sværhedsgrad. Hertil kommer en cha-cha-cha og dernæst en standarddans, som er hemmelig, indtil vi går på gulvet. Og ingen af vores danse er blevet lavet om på grund af rygskaden. Folk skal have det hele, oplyser Malena.

Hverken Malena eller Silas vil på forhånd hæve armene og sige: ’Det er selvfølgelig os, der vinder’.

– Det er slet ikke vores stil at sige sådan. Men vi vil gøre, hvad vi kan, fastslår Malena.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere