Malena bedst, men Casper vinder

Jyderne stemmer dem hjem: Thomas Evers Poulsen var ikke i tvivl, da han og Pernille Højmark tog telefoner på Ekstra Bladet

Pernille Højmark og Thomas Evers Poulsen er allerede blevet hyret til et par danse-show - og er åbne for flere tilbud, siger de. (Foto: Anthon Unger)
Pernille Højmark og Thomas Evers Poulsen er allerede blevet hyret til et par danse-show - og er åbne for flere tilbud, siger de. (Foto: Anthon Unger)

Thomas Evers Poulsen, der fredag måtte vinke farvel til finalen med sin partner i 'Vild med dans', Pernille Højmark, er ikke i tvivl: Casper Ellegaard og Vickie Jo Ringgaard vinder over Malena Belafonte og Silas Holst.

- Det er ikke noget, jeg tror. Det er noget, jeg ved. Det er sms-afstemning, der udpeger vinderen, og den sag ordner jyderne til Casper og Vickies fordel, sagde Thomas Evers Poulsen til Ekstra Bladet, da han og Pernille Højmark i går tog telefoner fra læserne.

- Og det kan de øvrige landsdele ikke gøre noget ved?

- Ikke en chance. Malena er det største dansetalent, alt det, hun gør, falder så naturligt, men Casper, der også er en dygtig danser og en sand charmetrold, får jydernes stemmer, og sådan bliver det.

I går udtrykte mange læsere beklagelse over parrets skæbne, men selv tog de udstemningen i stiv arm og højt humør, selv om det dog ærgrede dem ikke at nå finalen.

Sammen med alle øvrige par i denne runde af programmet deltager de dog i finale-programmet på fredag.

- Men vi er ikke færdige med at danse sammen. Vi har allerede et par show-engagementer, og vi er da åbne for flere tilbud, fastslog de.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere