Silas: Det er jo helt gakkelak

Finaleparrene havde svært ved at fatte, at de var gået hele vejen i årets Vild med dans. Silas kaldte det surrealistisk, mens Casper lige skulle have en kold øl for at fordøje det

Silas havde især svært ved at forstå, at han og Malena nu er i finalen. (Foto: Mogens Flindt)
Silas havde især svært ved at forstå, at han og Malena nu er i finalen. (Foto: Mogens Flindt)

Det har i sandhed været en lang vej for begge de to finalepar, der logisk nok har danset sig videre ni fredag i træk. Men for Silas Holst og Malena Belafonte har vejen været lidt længere end for Casper Elgaard og Vickie Jo, som ikke har været ude i omdans,

- Det er helt surrealistisk. Vi var i den første omdans, der overhovedet var i denne sæson, og vi var i den mellemste, og vi var i den sidste. Og vi havde odds 35 imod os, da vi startede ud til pressemødet, og nu står vi i en finale, lød det fra en glad Silas, der slet ikke kunne forstå, at det gik så godt i fredagens semifinale.

- Tænk vi fik fire 10-taller i en rumba. Det er jo også helt gakkelak.

Kan lugte sejren
Også for Casper Elgaard kunne den ikke sådan lige synke ind.

- Jeg synes ikke rigtigt, at det er gået op for mig. Det er sådan en mærkelig fornemmelse. Vi er gået i finalen, jeg kan slet ikke forstå det. Men jeg håber, at når jeg lige får mig et bad, får klædt om og får sat mig ned og lige får en kold øl, så går det måske op for én, sagde han.

- Specielt i morgen, når jeg står og siger 'Stræk benene!', så ved han det, advarede Vickie Jo.

Den professionelle danser er imponeret over standarden i årets Vild med dans, og derfor er hun stolt over, at parret overhovedet er nået til finalen, men nu er det ikke længere nok at glæde sig over det.

- Vi havde det sådan lidt, at vi kunne lugte finalen i dag, og når jeg vågner i morgen, vil jeg også kunne lugte sejren, og den vil man selvfølgelig også meget gerne have.

1 af 2 Casper og Vickie Jo lugter sejren forude. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Silas havde især svært ved at forstå, at han og Malena nu er i finalen. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!