Derfor græd Tude-Thomas

Thomas Evers Poulsen - også kendt som Tude-Thomas i Vild med dans-kredse - lod endnu engang tårerne trille fredag aften. ekstrabladet.dk tog en tuder sammen med ham

Det svømmede endnu engang over hos Thomas Evers Poulsen, og det var ikke fordi, at han røg ud i semifinalen. (Foto: ekstrabladet.tv)
Det svømmede endnu engang over hos Thomas Evers Poulsen, og det var ikke fordi, at han røg ud i semifinalen. (Foto: ekstrabladet.tv)

Der er Thomas Evers Poulsen og så er der hele landets tudeprins, kronprins Frederik. De kan bare det der med at vise følelserne.

I fredagens semifinale måtte Thomas og hans dansepartner Pernille Højmark sige farvel til showet på det værst tænkelige tidspunkt, nemlig lige før finalen.

Det var dog ikke derfor, at Tude-Thomas fældede en tåre. Det svømmede nemlig allerede over hos den følsomme danser efter parrets første dans, tangoen.

Overrasket og rørt
ekstrabladet.dk sørgede for krokodilletårer og gik på mission for at finde ud af, hvad der sker, når følelserne tager over hos danseren med let til tårer.

- Hvad er det med dig og det græderi?, spurgte ekstrabladet.dk's udsendte med vandet sympati-løbende ned ad kinderne.

- Hun gjorde det bare så godt, og hun gør ikke altid, som man har regnet med, og så bliver man sgu overrasket og rørt, lød svaret fra Thomas, før han fik støtte fra sin dansepartner, Pernille, der var klar med trøstende ord:

- Vi har fået bronze skat. Det skal vi også være stolte af, ikke?

Fridans på bord
Pernille var mest ked af, at hun ikke fik lov til at danse den freestyledans, som finalesterne skal.

- Det er jo synd. Ikke alene for os, men også for danskerne vil jeg sige, lød det fra den skuffede danser. Og så var det Thomas' tur til at komme med opmuntrende ord.

- Pernille tager sin helt egen fridans til afterpartyet på fredag, det er jeg slet ikke i tvivl om. Hun skal nok svinge et eller andet sammen.

- Til efterfesten skal vi jo nok have den klassiske dans på bord, lød lovningen fra Pernille.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere