Silas: Ingen spagat i aften!

Den fibersprængning, Silas fik sidste fredag, da han gik i spagat over Malena, har forfulgt parret hele ugen

Silas har en høj smertetærskel, men der er dog grænser for galskaben. (Foto: Mogens Flindt)
Silas har en høj smertetærskel, men der er dog grænser for galskaben. (Foto: Mogens Flindt)

– Lørdag og søndag sad jeg på en stol og underviste hende. Det var ret spøjst. Mandag kunne jeg forsigtigt begynde at danse igen, og nu går det o.k.

– De første dage, hvor Malena dansede for mig – og efter mine instrukser – mindedes vi begyndelsen af ’Vild med dans’, hvor Malena skadede sin ankel. Der måtte hun skiftevis hoppe på et ben eller sidde under træningen. Vi har været udsat for lidt af hvert på de få uger, griner Silas.

Det gør stadig ondt i Silas’ ben, men ikke værre end at han kan danse normalt. Dansere er nødt til at have en høj smertetærskel.

– Men der bliver ingen spagat i aften. Det er pillet ud, forsikrer han.

Smukke danse
Parret skal i aften danse slowfox og rumba – to meget smukke danse, som følelsesmæssigt ligger godt for Malena; men de er meget forskellige og meget svære. Slowfoxen er elegant, mens rumbaen er sensuel. Og det er ikke svært at forestille sig, at det var i koreografien til rumbaen, at Silas havde indlagt den spagat, som han nu er blevet nødt til at pille ud.

– Vi gemmer spagaten til finalen, hvis vi får lov til at fortsætte, lover han.

For både Silas og Malena er det næsten uvirkeligt, at de er nået så langt. Da de sidste fredag stod i dødsbananen efter omdansen mod Michael og Lisa, troede de begge, at det var slut.

– Allerede da vi dansede den første omdans mod Sven Ole og Mie i det andet program, talte vi om, at vores deltagelse nok ikke ville blive lang. Derfor er det, der sker nu, helt uvirkeligt for os. Og både Malena og jeg er vildt glade for, at danskerne har taget hende til sig og har givet sig tid til at lære hende at kende. Det er så fantastisk, at vi får lov til at danse semifinale i aften, jubler Silas.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere