10 point til Tude-Thomas

Det vrimler med 10-taller, og tårer er der også i årets semifinale i Vild med dans. Thomas Evers Poulsen stod for tårerne, mens alle parrene høster 10-taller

Thomas holdt tårerne tilbage under dansen, men bagefter var kanalerne åbne. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas holdt tårerne tilbage under dansen, men bagefter var kanalerne åbne. (Foto: Mogens Flindt)

Der er semifinale i årets Vild med dans her til aften, og både dansere, værter og dommere er spændt op til det helt store.

Således kom der allerede fra anden dans et 10-tal på tavlen, og ikke overraskende var det Jens Werner, der var den gavmilde. De øvrige tre dommere kom op med ni-taller.

(Tude-)Thomas Evers Poulsen åbnede derefter endnu engang for sluserne, fordi hans dansepartner, Pernille Højmark, dansede en smuk tango.

Parrets anden dans var en salsa, der ifølge Britt Bendixen var sovset ind i sex. Og måske er dommerne ikke lige så vilde med porno og sex som en stor del af resten af landets befolkning, for parret fik kun 35 point for den omgang.

Smooth som sæbe
Malena Belafonte og Silas Holst lagde ud med en slowfox, som dommerne roste til skyerne.

Dommer Britt Bendixen mente således, at deres dans var 'smooth og glidende hen ad badeværelsesgulvet som en sæbe tabt på gulvet' - og det var vist ment som en kompliment. I hvert fald høstede parret fire gange ni for deres første præstation.

Parrets anden dans fik dommerne helt op i det røde felt, og de hev fire 10-taller frem for Malena og Silas' rumba.

Dommer-uenighed om Casper
Casper Elgaard og Vickie Jo høstede også et 10-tal for deres argentinske tango, men parret måtte også nøjes med et otte-tal fra Britt Bendixen og derfor havnede de på 36 point, ganske som Malena og Silas' første dans.

Parrets anden dans var paso doble, som fik alvoren frem på Caspers ansigt. Dommernes fire nitaller fik dog smilet tilbage på racerkørerens ansigt.

I semifinalen her til aften kommer der ingen omdans, og dommerne kommer dermed til at have indflydelse på, hvordan det kommer til at gå.

Sammen med seernes sms-stemmer afgør de, hvem der skal i finalen.

1 af 2 Sådan ser dansende sæbe ud. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Thomas holdt tårerne tilbage under dansen, men bagefter var kanalerne åbne. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere