Racer-jyden vinder dansen

Casper Elgaard kommer til at hæve trofæet i ’Vild med dans’ - det mener i hvert fald Ekstra Bladets læsere

Casper Elgaard har et godt greb om Vicki Jo Ringgaard, der tidligere har vundet 'Vild med dans' i 2005 - sammen med David Owe. (Foto: Mogens Flindt)
Casper Elgaard har et godt greb om Vicki Jo Ringgaard, der tidligere har vundet 'Vild med dans' i 2005 - sammen med David Owe. (Foto: Mogens Flindt)

Casper Elgaard er den største favorit til at vinde ’Vild med dans’. Den jyske charmetrold med benzin i blodet har mere end imponeret både dommere og seere.

Færrest af nationen!s læsere tror, at han ryger ud fredag, og flest ser ham i finalen. Muligvis fordi Elgaard har flere charmetræk til fælles med sidste års overraskende vinder, kuglebamsen Joachim B. Olsen.

Noget tyder i hvert faldt på, at de mandlige sportsfolk med jysk beskedenhed danser masser af seer-stemmer hjem med hvert et hoftevrik.

Højmark er færdig
Til gengæld ser det sort ud for Pernille Højmark. Mere end hver anden tror, at hun ryger ud, når de tre sidste par endnu en gang skal dyste på dansegulvet i aften.

Sweethearts-sangerinden, der har været alderspræsident i programmet, siden Svend Ole Thorsen røg ud, har ellers udviklet sig meget.

I de første programmer var det hele lidt stift og klumpet, men seerne blev hurtigt vilde med Pernille, der svæver mere og mere som en svane over de bonede brædder. Om svanen knækker halsen, som nationen!s læsere forudser, vil vise sig i aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere