Harry potryger

Harry Potter-skuespilleren Daniel Radcliffe fotograferet, da han sugede på en magisk pind ved privatfest i London

- Jeg elsker pot, skulle unge Daniel Radcliffe have sagt til flere festgængere. (Foto: AP)
- Jeg elsker pot, skulle unge Daniel Radcliffe have sagt til flere festgængere. (Foto: AP)

Skuespilleren Daniel Radcliffe er blevet verdensberømt efter at have spillet troldmandslærlingen Harry Potter i de seks film baseret på J.K. Rowlings bestseller-serie.

Men nu er han også blevet interesseret magiske urter, for den 20-årige englænder er netop blevet fotograferet med en joint i munden under ekskæresten Laura O'Tooles privatfest i Camden i det nordlige London.

Og den søde røg synes da også at gøre underværker, eftersom den unge tryllerik på et af billederne grinende tegner et overskæg på sin ven.

Radcliffe skulle ifølge en anden festgænger have grinet hysterisk og tåget rundt i lejligheden efter sit møde med den rygende tryllestav.

- Daniel grinede og fandt det morsomt. Men han så ud som om, han ikke rigtig vidste, hvad der foregik. Jeg var overrasket over hans opførsel. Børn elsker ham jo. Jeg er ikke sikker på, hvad hans fans vil sige til det, fortæller festgængeren Wadia Tazi til avisen Daily Mirror.

- Laura var meget beskyttende. Hun sagde, at Daniel havde et ry, han ikke måtte ødelægge. Jeg udgår fra, at hun mente, at han ikke måtte blive set ryge.

- Jeg sagde, at jeg ikke vidste, hvad hun talte om. Daniel ville ikke have os til at genkende ham, og han virkede beklemt ved situationen.

- Men lige bagefter gik hun og Daniel, siger Wadi, der nu har solgt billederne til den britiske tabloidavis, og dermed næppe kan beskyldes for at tilhøre kategorierne 'fed festgænger' eller 'flink fyr'.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere