Dansker i britisk reality-show

Den danske danser Camilla Dallerup medvirker i kommende sæson af populært britisk reality-show. Blandt modstanderne er Samantha Fox og Jordan

Camilla Dallerup har i år været dommer på programmet 'Skate Nation', der blev sendt på BBC2 og CBBC. (Polfoto)
Camilla Dallerup har i år været dommer på programmet 'Skate Nation', der blev sendt på BBC2 og CBBC. (Polfoto)

Den danske danserinde Camilla Dallerup skal medvirke i den kommende runde af den populære britiske reality-serie 'I'm a Celebrity ... Get Me Out of Here'.

Den 35-årige kvinde, der oprindeligt stammer fra Aalborg, skal dyste mod blandt andre Katie Price (bedre kendt som Jordan), der vender tilbage til det reality-show, som var stærkt medvirkende til at gøre hende til superstjerne i Storbritannien. Og for at blive i den barmsvære afdeling, så skal også blondinen, der prydede de fleste teenagedrenges værelser i 80'erne, Samantha Fox, deltage.

- Jeg synes afgjort, at dans bliver nødvendigt at have med ved lejrbålet.

- Jeg tror, at vi får brug for noget underholdning og træning, når vi er derude, for at vi ikke skal kede os.

- Jeg håber bare, at de er friske på en dans, siger Camilla Dallerup til ITV.com.

Camilla Dallerup har skabt sig et navn i England ved at medvirke i 'Strictly Come Dancing' - det eksakt samme koncept som 'Vild med dans'. Hun var for første gang med i showet i 2004 for siden at løbe med sejren i 2008 sammen med skuespilleren Tom Chambers.

Som det fremgår af oddssætningen hos WilliamHill.com, får man pengene 11 gange igen, hvis man tror på danskeren som vinder - og altså får ret.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere