Slagsmål på dommerpodiet i Vild med dans

Der var uenighed om karaktererne i fredagens Vild med dans. Heller ikke efter kameraerne var slukkede, kunne dommerne enes

Allan Tornsberg var dybt uenig med Jens Werner. Anne Laxholm glattede ud. (Foto: Mogens Flindt)
Allan Tornsberg var dybt uenig med Jens Werner. Anne Laxholm glattede ud. (Foto: Mogens Flindt)
– Når jeg giver Pernille Højmark 7, og Jens Werner giver hende 9, er det da klart et udtryk for, at vi er dybt uenige. Og det er selvfølgelig meget usædvanligt, at der er så stor forskel på dommerstemmerne på dette tidspunkt af konkurrencen. Men helt ærligt, Jens' 9-tal skulle have været et 7-tal, og det er jeg sikker på, at han også ville have givet, hvis han havde kigget rigtigt efter.

Dommer Allan Tornsberg var klar i mælet, da Ekstra Bladet fangede ham efter udsendelsen.

– Det eneste, jeg ved med sikkerhed, er, at jeg 100 procent kan stå inde for de karakterer, jeg gav, forklarer Allan.

Alle dommerne var præmenstruelle i aftes – i hvert fald røg kvartetten nærmest i slagsmål.

– Vi skændtes i virkeligheden ikke. Vi er bare dybt passionerede omkring dansen, og derfor løber ivrigheden af med os, sagde Britt Bendixen og Anne Laxholm udglattende.

Pernille ud
– Det er soleklart, at når jeg gav Pernille 7, var det, fordi jeg mente, at hun burde været røget ud i aftes. Det skulle ikke have været Lisa. Det er en katastrofe for programmet, at hun er stemt ud, fastslår Allan Tornsberg.

Jens Werner er ikke overraskende helt uenig med ham.

– Jeg gav Pernille 9, fordi hun fortjente et 9-tal. Hvad Allan giver, er hans valg. Jeg har naturligvis respekt for hans vurdering, men jeg er bare meget uenig, understregede han.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere