Silas skadet

Dansede røven ud af bukserne: Silas Holst fik fibersprængning i låret, da han gik i spagat

Silas Holst får brug for en massør for at blive klar til semifinalen. Han fik en fibersprængning, da han gik i spagat over Malena Belafonte. (Foto: Mogens Flindt)
Silas Holst får brug for en massør for at blive klar til semifinalen. Han fik en fibersprængning, da han gik i spagat over Malena Belafonte. (Foto: Mogens Flindt)

– Av for pokker. Som om det ikke var surt nok at skulle i omdans – den endte også med en skade.

Silas Holst var ikke nogen heldig mand i aftes. På trods af to fantastiske danse – både en passioneret tango og en dristig jive – måtte han og Malena Belafonte ud i en omdans.

– Da jeg skulle gå i spagat hen over Malena som udgang på tangoen, gav det et ordentligt smæld i låret. Hold kæft, hvor gjorde det ondt. Det var helt klart en fibersprængning, og jeg bliver helt sikkert blå på indersiden af låret i morgen, griner Silas og ømmer sig.

Malena kigger bekymret på ham og kaster samtidig et blik rundt for at sikre, at der ikke er rullende kameraer i nærheden.

– Vis Ekstra Bladet, hvad der også skete, griner hun.

Silas ryster på hovedet.

– Ja, det var vist ikke lige min dag, for samtidig med fibersprængningen sprang mine bukser fra skridtet og ned på låret, fniser han.

Troede det var slut
Alene det, at man kan fnise ad en fibersprængning og et par revnede bukser, viser lidt om den eufori, der ramte parret, da de fik meldingen om, at det var dem og ikke Lisa Lents og Michael Olesen, der gik videre.

– Jeg ved, at jeg har sagt det før, men vi troede virkelig, at det var slut denne gang. Derfor var det nærmest et chok at blive sendt videre, siger Silas og ser overophedet ud.

– Det er fantastisk. Jeg er bare så glad for, at vi får lov til at danse igen næste gang. Min datter, Serafina, og min mand, David, er også jublende lykkelige, tilføjer Malena. Hun ser samtidig de flotte sms-stemmer som et udtryk for, at danskerne er ved at lære hende at kende – og tilmed har taget hende til sig.

– Men det er altså dejligt, at min mand er her til at støtte og kramme oven på sådan en gyser, siger hun.

Kæresten krammede
Nogenlunde det samme kunne Silas sige i aftes.

Kæresten, Thure Lindhardt, var nemlig hjemme fra det store udland og aflagde visit i studiet for at følge Silas i 'Vild med dans'. Hermed kunne superdanseren få et ordentligt trøstekram til at dulme smerten ved fibersprængningen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere