Snart tid til bryllupsrejse

Når Vild med dans-eventyret er slut for Casper Elgaard, skal han pleje sit nye ægteskab og konen, som han ikke har set meget til på det seneste, under en bryllupsrejse til Thailand

12 dages daseferie venter på Lise Marie og Casper Elgaard. (Foto: Johnny Anthon Wichmann)
12 dages daseferie venter på Lise Marie og Casper Elgaard. (Foto: Johnny Anthon Wichmann)
Brylluppet fejlede ellers ikke noget. Det blev holdt i Salling Kirke, fordi Lise Marie Elgaard kommer fra det område, og alt var efter bogen. Næsten. Hvis Casper Elgaard som den jyde, han er, havde drømt om, at svigerforældrene ville give deres datter væk ved at betale bryllupsfesten, blev han slemt skuffet.

– Næhh. Lige den tradition holdt de ikke i hævd, griner Casper og fortæller, at det unge par selv måtte til lommerne.

– Men det var alle pengene værd. Vi var 72, og det var en fantastisk fest. På alle måder. Og selv om jeg blev fornemt, selskabeligt overrislet, var jeg da ikke mere fuld, end at vi ikke fik sovet hele natten, oplyser den gæve racerkører.

Siden har der dog ikke været tid til meget samvær. Derfor ræser parret til Thailand på bryllupsrejse straks efter 'Vild med dans'-finalen.

Næsten aldrig hjemme
– Der har været løb, og så har 'Vild med dans' taget rigtig meget tid. Jeg har virkelig været alt for lidt hjemme i min egen seng. Faktisk har jeg set mere til min dansepartner, Vickie Jo, end til min kone. Og det til trods for, at Lise Marie er sød til at tage med, når vi danser, forklarer han.

Brun i baren
Casper har været i Thailand før, men det har fruen ikke, så de glæder sig vildt til de 12 dage, hvor der bare skal dases igennem.

– Jeg er ikke den store soldyrker. Det er Lise Marie bedre til. Så jeg regner med at arbejde mig igennem drinkskortet i poolbaren, mens hun sveder i strandstolen. Jeg kan jo bare vælge en bar uden for megen skygge, så jeg også kan blive brun på barstolen, erklærer han.

Adskillige mænd vil sikkert være helt enige med Casper i hans tilgang til en daseferie og arbejdsfordelingen. Og de vil sikkert også mene, at han fortjener det, fordi han på det tidspunkt efter alle solemærker at dømme har sat 'Vild med dans'-trofæet 2009 op på hylden til alle de andre trofæer.

– Når vi kommer hjem, skal jeg, lige inden julefreden sænker sig, en tur til Stuttgart. Porsche holder nemlig sin årlige motorsportsfest, fortæller han og lyder ganske opløftet.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere