Vild med høje point

Dommerne i Vild med dans meldte ud før aftenens første pointgivning, at de har skruet bissen på. Alligevel deler de rundhåndede ud af nitallerne

Silas og Malena fik dommerne til at give høje point, selvom de havde proklameret det modsatte. (Foto: Mogens Flindt)
Silas og Malena fik dommerne til at give høje point, selvom de havde proklameret det modsatte. (Foto: Mogens Flindt)

Aften efter aften er der blevet sat rekorder, når det kommer til dommernes point i årets Vild med dans.

Sidste uge kom det første tital på bordet, og måske var det af frygt for at løbe tør for høje point for tidligt, at dommerne lagde ud med at fortælle, at de har skruet bissen på.

Det kunne aftenens første par på gulvet mærke. Casper Elgaard og Vickie Jo måtte nøjes med fire ottetaller for deres quickstep.

Men allerede andet par imponerede dommerne så meget, at der var gang i nitallerne. Malena Belafonte og Silas Holst fik tre nitaller og et ottetal for deres tango.

De point blev gentaget, da Lisa Lents og Michael Olesen gav deres quickstep.

Aftenens sidste par på gulvet var Pernille Højmark og Thomas Evers Poulsen. Også de fik i alt 35 point. Kun Allan Tornsberg gav dem et ottetal, mens der var niere fra de øvrige tre 'bidske' dommere.

Uafgjort i direkte battle
Som noget nyt i Vild med dans-regi var der her til aften en såkaldt face-off, hvor to af parrene dystede direkte mod hinanden.

Heller ikke her var der dog det helt store drama hos dommerne.

Malena og Silas stod overfor Casper og Vickie Jo. Den face-off endte uafgjort. Parrene fik hver fire ottetaller fra dommerne.

I den anden face-off stod Pernille og Thomas overfor Lisa og Michael.

Her var dommerne lidt mere splittede. Allan Tornsberg gav kun syv til Pernille og Thomas, men de endte alligevel på 32, mens Lisa og Michael snuppede et enkelt point mere og endte på 33.

Dermed fører Lisa og Michael med 68 point, mens Pernille og Thomas samt Malena og Silas begge har 67 point. På sidstepladsen ligger Casper og Vickie Jo med 64 point.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere