Robinson-Johannes forelsket i linedanser

Kærligheden blomstrer hos Robinson-deltagerne for tiden. Den seneste i rækken er Johannes, der er faldet pladask for linedanseren Cecilie

En glad Johannes har fundet sig en linedanser. (Foto:Privat foto)
En glad Johannes har fundet sig en linedanser. (Foto:Privat foto)

Det er ikke kun Robinson-muldvarpen Ditte, der har held i kærlighed. Johannes har også fået sig en ny kæreste, efter han er hjemvendt fra ekspeditionen.

– Jeg mødte hende til en fredagsbar for et par måneder siden, og det var kærlighed ved første blik. Jeg var helt solgt, fortæller Johannes.

Karriere som linedanser
Den 20-årige Cecilie læser nu statskundskab på første år, men før det havde hun en karriere som linedanser i et cirkus, der rejste rundt i hele verden. Og det var lige præcis det, Johannes faldt for.

– Af en eller mærkelig grund var det medvirkende til, at jeg faldt pladask for hende. Hun er en meget speciel pige og samtidig rigtig klog på studiet. Jeg er jo meget til de excentriske og kloge piger, siger Johannes, der ofte bruger sin fritid på at se Cecilie balancere på sin line hjemme i øvelokalet på Østerbro.

1 af 2 Johannes har også fået kæreste, siden han kom hjem fra ekspeditionen – og han er meget forelsket.(Foto: Bo Leihof/TV3)
2 af 2 En glad Johannes har fundet sig en linedanser. (Foto:Privat foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere