Pelle skuffet over 2900 Happiness-død

Pelle Hvenegaard er dog optimistisk på egne vegne, når den tredje og sidste sæson af 2900 Happiness inden længe er forbi. Han står ikke og mangler nyt job

Pelle Hvenegaard ser sin skuespillertjans i blandt andet 2900 Happiness som en hobby. (Foto: Benjamin Kürstein)
Pelle Hvenegaard ser sin skuespillertjans i blandt andet 2900 Happiness som en hobby. (Foto: Benjamin Kürstein)

Pelle Hvenegaard elsker rollen som Jens Erich von Bech i tv-serien 2900 Happiness. Han er dog skuffet over, at serien lukker ned allerede til efteråret.

Skuespilleren er trods alt fortrøstningsfuld på vegne af sin egen karriere, da han udelukkende betragter skuespillet som en hobby.

- Jeg er jo oprindelig uddannet journalist, så jeg har heldigvis andre skibe i søen. Jeg elsker skuespillet, men det kunne aldrig blive mit første job, siger Pelle Hvenegaard til Ritzau.

Han synes, det virker som om, at de fleste andre skuespillere har gang i andre projekter, men anser også skuespillerfaget som farligt.

- Det er et fag, hvor man bliver afhængig af de roller, man får, og rollerne afhænger i høj grad af, om man er den type, de lige går og leder efter nu og her, siger Pelle Hvenegaard.

Solgt til Belgien og Frankrig
Serien 2900 Happiness bliver sendt på TV 3 og kører i øjeblikket på tredje sæson. Serien handler om de unge, rige og smukke i den fashionable del af Hellerup nord for København.

Serien har fået sit navn efter Hellerups postnummer 2900. Og dermed er der en vis parallel til den amerikanske successerie Beverly Hills 90210.

En række kendte skuespillere medvirker i serien. Ud over Pelle Hvenegaard, som vi lærte at kende som 'Pelle Erobreren' i 1987, medvirker blandt andet Matador-stjernen Malene Schwarz.

Serien var i sommer med på tv-festivalen i Monte Carlo, hvor flere af de medvirkende skuespillere var nominerede. Blandt andet var skuespillerinden Christiane Schaumburg-Müller nomineret til en 'gylden nymfe'.

Og det er ikke kun i Danmark, man har fået mulighed for at følge de unge jetsettere i Hellerup. Serien er nemlig også blevet solgt til Belgien og Frankrig. Men efter denne sæson er det altså slut.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere