Luksusfælden: Hov, vi er slet ikke millionærer!

'Luksusfælden' kigger nærmere på ungt Aalborg-pars luksusforbrug, som de har finansieret med store lån

Efter at have endevendt den tidligere pornostjerne Katja Keans (nu Sussi la Cour) privatøkonomi i to udsendelser vender 'Luksusfælden' på TV3 nu opmærksomheden mod mere almindelige danskere med rod i økonomien.

I tredje program, der sendes i aften, kommer et ungt par fra Aalborg i søgelyset, og de er et klassisk eksempel på hovedløs forvaltning af penge, som de slet ikke har.

30-årige Morten, der efter en længere arbejdsløsheds-periode er begyndt på en kokkeskole, og Anja på 18, der er tjener-elev, har opbygget en tilværelse, der nærmest er millionærer værdig.

Luksus gennem lån
Med en ny, stor lejlighed i midten af Aalborg, nye, dyrt indkøbte møbler, elektronisk isenkram til et halvt hundrede tusinde kroner, dagligvarer fra de dyreste supermarkeder og ellers restaurant-besøg og fastfood-leverancer udenfor kontrol skulle man ikke tro, at de bare er studerende med beskeden indkomst, men det er, hvad de er.

Og det rækker økonomien slet ikke til. Det behøver man ikke være professor for at regne ud, og bedre bliver det ikke af, at luksus-tilværelsen er betalt for store lån, som iøvrigt er blevet misligeholdt.

Over 300.000 kr. i gæld
Tilsammen løber gælden - og det er mest Mortens - op i over 300.000 kroner, og det er der ikke meget håb om at kunne betale tilbage med en samlet månedlig udbetaling på 23.000 kroner, hvis ikke der gøres noget drastisk ved det.

Her kommer programmets ekspert-trio ind i billedet, og de vender helt om på Morten og Anjas hverdag.

'Luksusfælden', TV3 tirsdag kl. 20.00

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere