TV: Blachman raser: Publikum burde stemmes hjem!

Fredagens publikum var det kedeligste, skaldepanden nogensinde havde oplevet. - Det var Rødovre Forsamlingshus til et lokalpolitikermøde, mente han

Hør Blachman rase over publikum i tv-klippet lige herover

Det var en flad fornemmelse at sidde foran tv-skærmen og se 'X Factor' på DR1 fredag aften.

Man kunne tænke, at sæsonen jo lige skal i gang, og at det jo trods alt også var premieren. Eller man kunne også sige som Thomas Blachman:

- Det er kraftedme ikke i orden!

Ingen sitrende energi
- Publikum var nok det kedeligste publikum, jeg nogensinde har oplevet. Var der nogen, der skulle have været stemt hjem i aften, så var det publikum, sagde Blachman til ekstrabladet.dk kort efter showet.

Læs også:

Se også: Blachman fra forstanden? - Det er måske mig, det er galt med

- Det skal jo være sådan, at du har en bisværm på ryggen, der siger 'uhhh, øøøøv, uuuud', og så vifter man dem væk. Den der sitrende energi. Det her var Rødovre Forsamlingshus til et lokalpolitikermøde, lød det fra en stærkt utilfredse dommer.

Hvorfor stadig på fløjen?
Og han burde om nogen vide, hvad han taler om. Det er nemlig femte år, han er med ud af de seks, programmet har kørt i Danmark.

Læs også:

Se også: Blachman driller damerne

Det er første år, han har to kvinder ved sin side i dommerpanelet. Eller ved sin side er måske så meget sagt.

Den 49-årige herre har nemlig valgt at blive siddende ude på fløjen fremfor at rykke ind i midten.

Få forklaringen på det valg i tv-klippet i toppen af artiklen her.

Læs meget mere om fredagens live-show her:

Se også: Ida om sit hundehalsbånd: - Det er ikke til piskAstrid, Louise og Nanna fra Lotus vidste godt, hvad klokken havde slået, da Thomas Blachman skulle afgøre, hvem der skulle ud af det første liveshow. (Foto: Mogens Flindt) TV - 8. feb. 2013 - kl. 23:11 Knust Lotus: Sangen var gammeldagsSe også: Anne Linnet: Jeg kunne godt have valgt en lettere sangSe også: Linnets Lotus-piger ude som de førsteSe også: De kendte om X Factor: Ida har hundehalsbånd påSe også: Lotus i glemslens sorte hulSe også: Hvinende falsk vuggevise fra Lotus

1 af 2 Få forklaringen på, hvorfor Blachman ikke har sat sig ind mellem de to kvinder i tv-klippet her i artiklen. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Thomas Blachman følte ikke, at han havde publikum i ryggen - på den gode måde. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere