SBS TV efter Big Brother-exit: Det er drønærgerligt

Tv-kanalen ærgrer sig over, at man onsdag måtte sige farvel til Big Brother-deltageren Martin

Da SBS-tv onsdag blev forelagt Ekstra Bladets dokumentation om, at en af programmets deltagere - 27-årige Martin fra Roskilde - havde svindlet sig med i programmet, ved at forfalske sin straffeattest, reagerede man hurtigt.

Kort efter Ekstra Bladets ankomst til Big Brother huset blev Martin smidt ud af realityshowet - en nødvendig beslutning, vurderer informationschef hos SBS-tv, Jesper Jürgensen:

- Det var nødvendigt, men samtidig drønærgerligt, da Martin er lidt af en karakter. Han nåede kun at opholde sig i Big Brother huset i tre dage, men det virkede som om, at han var glad for at være en del af vores program, fortæller Jesper Jürgensen, der er ked af, at det lykkedes for Big Brother-deltageren, at snyde tv-holdet:

Læs også:

Martin erkender sin kriminelle fortid overfor ekstrabladet.dk. (FOTO: Krestine Havemann) TV - 6. feb. 2013 - kl. 17:24 Martin fra Big Brother: Jeg fortryder

- Jeg troede faktisk ikke, at det var muligt at snyde os på den måde. Vi fortæller hele vejen igennem udvælgelsesprocessen de potentielle deltagere, at hvis de har hemmeligheder, så skal de nok dukke op, når programmet er gået i luften. En af de ting, vi kræver af deltagerne, er, at de fremviser en ren straffeattest, forklarer informationschefen, der ikke vil forholde sig til, om Martin kunne være kommet igennem nåleøjet, hvis han havde spillet med åbne kort:

Læs også:

Den 27-årige portør Martin er blevet smidt ud af Big Brother med øjeblikkelig virkning. (FOTO: Krestine Havemann) TV - 6. feb. 2013 - kl. 16:43 Drama i Big Brother: Deltager smidt ud efter EB-afsløring

- Det er jo ikke sådan, at man ikke kan deltage i et realityshow, fordi man har været straffet. Det er der mange eksempler på. Men vi skal vide, hvad personen er straffet for, konstaterer Jürgensen, der kan fortælle, at Martin er godt nede i kulkælderen efter sin pludselige exit:

- Han er naturligvis meget ked af det lige nu, men vi er meget opmærksomme på, at vi skal hjælpe ham til at komme godt videre.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere