Endnu en fyr knalder sig ind i Paradises swingerklub

'Paradise Hotel' har nærmest udviklet sig til en swingerklub. I aften melder en ny mand sig ind i den efterhånden alt andet end eksklusive klub

Alexander er næste fyr i knalde-klubben. (Foto: TV3)
Alexander er næste fyr i knalde-klubben. (Foto: TV3)

Se Alexander og Camillas knald i klippet herover

Der er nærmest mere sex i årets 'Paradise Hotel' end i en god gammeldags pornofilm.

For de håbefulde unge deltagere er det nemlig åbenbart ikke længere nok at drikke sig i hegnet og kysse lidt i hjørnerne, når der skal hygges og festes.

Læs også:

Nathja var en af mange deltagere, der havde meldt ud, at der ikke var noget sex på 'Paradise Hotel'. Men man har som bekendt et standpunkt, til man tjekker ind på hotellet. (Foto: TV3) TV - 30. jan. 2013 - kl. 22:50 hornslethGodt men dyrt knald på Paradise

Det kan praktisk talt virke som om, de også helst skal dyrke sex med en eller anden mere eller mindre tilfældig, før det for alvor har været en god aften.

Da fem af deltagerne i går 'hyggede sig' i poolen, kaldte en af de involverede, 21-årige Stolle, det efterfølgende for 'sjov og ballade', og han beskrev situationen således overfor ekstrabladet.dk:

- Vi var sgu' ikke en gang særligt liderlige. Men når pikken er inde, er den inde. Sket er sket.

Læs også:

Se også: Paradise-unge puler i poolen

I aften kommer endnu en fyr med i swingerklubben, da Alexander har heldet med sig og får dyrket lagengymnastik efter alle Paradises regler med Camilla.

Mens det er første gang, Alexander får sex på det mexicanske reality-hotel, er Camilla mere garvet i gamet. Hun var en del af den omtalte femkant i poolen tirsdag aften.

Læs også:

TV - 5. feb. 2013 - kl. 22:50 Efter gruppeknald i vandet: Man kan blive gravid af at svømme i den pool

Alexander og Camilla er i dag kærester.

1 af 2 Han kommer i kanen med Camilla, som han i øvrigt er kærester med i dag. (Foto: TV3)
2 af 2 Alexander er næste fyr i knalde-klubben. (Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer