Her er de nye Big Brother deltagere

Kanal 5 er begejstrede for deltagerne i den kommende udgave af Big Brother. Se dem her

Navn: Camilla B      Alder: 37 årBeskæftigelse:Kosmetolog/make-up artistHjemby: Født i Vejle, bor på FrederiksbergCivilstatus: Single og har mopsen Konrad (Foto: Krestine Havemann)
Navn: Camilla B Alder: 37 årBeskæftigelse:Kosmetolog/make-up artistHjemby: Født i Vejle, bor på FrederiksbergCivilstatus: Single og har mopsen Konrad (Foto: Krestine Havemann)

Se deltagerne ved at klikke gennem ovenstående galleri.

På mandag starter en ny omgang af Kanal 5's realityshow Big Brother, og ifølge kanalen skulle der komme mere underholdning på skærmen i denne ombæring.

- I år har vi haft fokus på, at alle vores deltagere virkelig vil det her og er friske på en udfordring. Både de hårde udfordringer og de sjove udfordringer. Ellers skal man ikke ind i det galehus, konstaterer Fredrik Edén, der er executive producent på Big Brother.

Ifølge Fredrik Edén har man taget ved lære af sidste sæson, hvor flere deltagere brugte meget af tiden på at bekymre sig om, hvordan de blev fremstillet på skærmen:

Læs også:

Se også: Eksklusivt galleri: Se den nye Big Brother babe

- Vi har hele vejen igennem castingen, fortalt de potentielle deltagere, at det er vigtigt, at de ikke prøver at imponere ved at fortælle, hvordan de er, og så viser det sig, at de er en helt anden person, når de kommer ind i huset. De skal ikke gå og være nervøse for, hvordan de bliver fremstillet. Det var der nogle, der gjorde sidste år, og det gider vi simpelthen ikke denne gang. Deltagerne bliver fulgt døgnet rundt på nettet, og vi fremstiller dem selvfølgelig, som de er.

Ifølge den svenske producent kan seerne glæde sig til at følge nogle spændende personligheder i år:

Læs også:

Se også: Her er den nye Big Brother-vært

- Jeg har lavet reality-tv i mange år - bl.a. Robinson, Farmen, Baren og Topmodel - og vores cast i år er det bedste, jeg nogensinde har set. Det er ikke bare noget jeg siger, fordi jeg skal - vi er oprigtigt begejstrede for dem. Det er nogle meget umiddelbare typer, der er kendetegnet ved, at de ikke har noget filter. De er tro mod sig selv og holder ikke noget tilbage, vurderer Frederik Edén.

Se deltagerne ved at klikke gennem ovenstående galleri. Følg 'Big Brother 2013' fra mandag den 4. februar kl. 21.00 på Kanal 5

1 af 18 Navn: Dennis Alder: 23 årBeskæftigelse: Kundeservice-agentHjemby : Født i Sønderjylland men bor i København NVCivilstatus: Single(Foto: Krestine Havemann).
2 af 18 Navn: TarikAlder: 22 årBeskæftigelse: Maler og frivillig på ungdomsklub på NørrebroHjemby: KøbenhavnCivilstatus: Single(Foto: Krestine Havemann)
3 af 18 Navn: PhillipAlder: 26 år Beskæftigelse: Pædagogmedhjælper Hjemby: FrederiksbergCivilstatus: Single(Foto: Krestine Havemann).
4 af 18 Navn: SimoneAlder: 18 årBeskæftigelse: StuderendeBy: StenløseCivilstatus: Single(Foto: Krestine Havemann).
5 af 18 Navn: AissatouAlder: 22 årBeskæftigelse: Læser til sosu-hjælper. Uddannet frisør.By: Født i Guinea, bor i Lyngby.Civilstatus: Single.(Foto: Krestine Havemann).
6 af 18 Navn: KatjaAlder: 26 årBeskæftigelse: PædagogmedhjælperBy: Opvokset i Holbæk, bor nu i Ballerup.Civilstatus: Single(Foto: Krestine Havemann).
7 af 18 Navn: LeneAlder: 22 årBeskæftigelse: På sabbatår Hjemby: SorøCivilstatus: Single og har hunden Prince(Foto: Krestine Havemann)
8 af 18 Navn: VictorAlder: 22 årBeskæftigelse: StuderendeHjemby: NæstvedCivilstatus: Single(Foto: Krestine Havemann).
9 af 18 Navn: JulieAlder: 20 årBeskæftigelse:Bartender og studerendeHjemby: Opvokset i Næstved, men bor nu i BallerupCivilstatus: Kæreste(Foto: Krestine Havemann).
10 af 18 Navn: ShawnAlder: 21 årBeskæftigelse: Musikproducer/entertainerHjemby: Født i Gentofte, nu BallerupCivilstatus: Single(Foto: Krestine Havemann).
11 af 18 Navn: TaniaAlder: 23 årBeskæftigelse: Tjener/bartenderHjemby: BrøndbyøsterCivilstatus: Single(Foto: Krestine Havemann).
12 af 18 Navn: BiancaAlder: 31 Beskæftigelse: Lingeri-ekspertHjemby: AarhusCivilstatus: Single(Foto: Krestine Havemann).
13 af 18 Navn: RonniAlder: 22 årBeskæftigelse: LandmandHjemby: RandersCivilstatus: Single(Foto: Krestine Havemann).
14 af 18 Navn: HartmannAlder: 19 årBeskæftigelse: Under uddannelse til frisørHjemby: ViborgCivilstatus: Single(Foto: Krestine Havemann).
15 af 18 Navn: MartinAlder: 27 årBeskæftigelse:PortørHjemby: Født i Gladsaxe, bor nu i RoskildeCivilstatus: Single, har en søn på 4 år(Foto: Krestine Havemann).
16 af 18 Navn: BjørnAlder: 24 årBeskæftigelse:Arbejder på en magifrabrik, der sælger legetøjHjemby: Født i Aarhus, opvokset på Fyn og bor nu i MalmøCivilstatus: Forlovet(Foto: Krestine Havemann).
17 af 18 Navn: DavidAlder: 32 årBeskæftigelse: ElektrikerHjemby: SkovlundeCivilstatus: Single(Foto: Krestine Havemann).
18 af 18 Navn: Camilla B Alder: 37 årBeskæftigelse:Kosmetolog/make-up artistHjemby: Født i Vejle, bor på FrederiksbergCivilstatus: Single og har mopsen Konrad (Foto: Krestine Havemann)
0 kommentarer
Vis kommentarer