Katastrofal Big Brother start

Kanal 5 blev ramt af teknisk uheld og kunne kun præsentere sort skærm, da Big Brother 2013 havde premiere

Anne Kejser og Kanal 5 fik ikke den mest heldige start på Big Brother 2013. (Foto: Kanal 5).
Anne Kejser og Kanal 5 fik ikke den mest heldige start på Big Brother 2013. (Foto: Kanal 5).

Den stort anlagte Big Brother 2013 premiere blev noget af en fuser for SBS TV og Kanal 5.

Lige som programmet skulle starte, blev kanalen ramt af teknisk uheld og de første otte minutter var det eneste reality som seerne fik præsenteret et skilt med teksten 'Teknisk Uheld'.

Læs også:

TV - 4. feb. 2013 - kl. 16:54 Her er årets første Big Brother bryster

Da programmet endelig gik i gang fortsatte de tekniske problemer og der blev uventet skiftet til en reklameblok - herefter tilbage til showet og så tilbage til reklamerne, der blev ved med at blande sig i Big Brother indledningen.

De store tekniske problemer fik brugerne på Big Brothers Facebook-side til at rase - selv om de mere besindige opfordrede folk til at have forståelse for at teknikken kan drille.

Læs også:

Se også: Her er de nye Big Brother deltagere

Da showet endelig kørte som det skulle opdaterede Kanal 5 deres side på Facebook med teksten: 'NU er vi i gang! Vi undskylder mange gange.'

- Problemerne opstod i vores playoutcenter i London. Vi ved ikke helt hvad der er gået galt, men der sidder måske en tekniker med røde ører. Vi beklager de tekniske problemer og genudsender hermed første episode af Big Brother på Kanal5.dk. Seerne kan også gense første afsnit i morgen kl 19.40 på Kanal 5. Vi har fuld forståelse for, at folk er sure - de havde glædet sig til at se programmet. Vi vi vil gøre alt hvad vi kan for at gøre vores seere tilfredse og har stadig stor tro på- og store forventninger til Big Brother 2013, forklarer Jesper Jürgensen, der er informationschef hos SBS Media til ekstrabladet.dk.

På en skala fra et til ti - hvor ærgerlige er i så lige nu?

- Det bliver nok en meget stor tier. Men vi skal sende over 100 dage og vi har stadig en god fornemmelse omkring Big Brother, fastslår informationschefen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere