TV: Big Brother: Hoppede i spaen med tøj på

Big Brother 2013 blev allerede skudt i gang lørdag aften, og Ekstra Bladet var selvfølgelig med til festen. Se det hele her før premiere-afsnittet i aften på Kanal 5

I lørdags gik startskuddet til en ny omgang Big Brother, og allerede nu kan du her på Ekstra Bladet se et sammendrag fra dagen, inden det første program i aften ruller over skærmen på Kanal 5.

Deltagerne smed allerede kort efter ankomsten de fleste hæmninger bort, og indenfor den første time var begge husets spaer taget flittigt i brug, og det osede langt væk af sex. Det hele blev selvfølgelig hjulpet godt på vej under indtagelse af en hel del våde varer.

Læs også:

Se også: Her er de nye Big Brother deltagere

I godt 100 dage skal den kommende vinder opholde sig i Big Brother-huset, hvis førsteprisen på den halve million kroner skal hives hjem.

Læs også:

Se også: Eksklusivt galleri: Se den nye Big Brother babe

På en hemmelig mission
En ekstra deltager, den 25-årige Elise, blev lukket ind i huset sammen med de øvrige deltagere, og skal de kommende dage udføre en række missioner, inden hun pludselig forlader huset igen. Og det uden de øvrige deltagere ved noget om hendes opgave.

Aqua-medlemmet René Dif optrådte lørdag aften i huset, og var med til at sætte ekstra gang i løjerne.

Og netop Dif har under kunstnernavnet Ferrish Key produceret Big Brother temasangen 'Mit Hjerte Kalder', som er sunget af den 27-årige Tina Stachowiak.

Big Brother 2013 er altså allerede godt i gang, og vil hver aften kunne ses på Kanal 5 - dog ikke lørdag.

1 af 3 Kommer det til at knibe med den intime kontakt imellem deltagerne, er der andre muligheder for at få styret sine lyster. (Foto: Mogens Flindt).
2 af 3 De nye Big Brother deltagere i alderen 18-37 år mødte hinanden lørdag eftermiddag, og herefter blev de rystet sammen i en bus, inden de om aftenen, til stor overraskelse for dem alle, blev lukket ind i Big Brother huset i Skovlunde. (Foto: Mogens Flindt).
3 af 3 Som det første hoppede flere af deltagerne i spaen, og det osede langt væk af sex. (Foto: Mogens Flindt).
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere