Botox-babe angriber tv-værts rynker

Mascha Vang, der er flittig bruger af botox, skyder med skarpt mod Ane Cortzen, der ikke forstår brugen af rynkedræberen

Mascha Vang elsker det glatte look. Her fortrækker hun ikke en mine. (Foto: Jan Unger)
Mascha Vang elsker det glatte look. Her fortrækker hun ikke en mine. (Foto: Jan Unger)

Studievært Ane Cortzen fra programmet 'Vogternes Råd' har inviteret reality-kendissen Mascha Vang i studiet til en snak om botox.

Se også: Mascha Vang vil ikke i bikini

I debatten, der kun kan ses på nettet, går bølgerne højt, da Mascha Vang og 'Vogternes Råd' diskuterer, om botox er en opretholdelse af illusionen om, at man ikke får rynker - og om det er okay?

- Vi bliver ved med at forstærke en illusion om, at vi ikke har rynker, er Ane Cortzens anklage mod de tv-værter og kendisser, der benytter sig af den udglattende teknik.

Kun dig det går ud over
- Det synes jeg virkelig også er at pudse glorien. Det er simpelthen så DR-agtigt. Nu sidder jeg her og er så flot. Giv mig en medalje, fordi jeg har rynker! Det er så fjollet. Det er kun dig selv, det går ud over. Det er dig, der ser rynket ud, det er sgu ikke os andre, siger Mascha Vang til Ane Cortzen.

Hører ikke efter, hvis studievært har rynker
Mascha Vang, som åbent fortæller, hun jævnligt får sprøjtet fugerne med botox, synes det distraherer, hvis en studievært har for mange rynker.

- Jeg synes helt ærligt, det er træls at se på. Jeg bliver simpelthen så irriteret over, hvis jeg ser en tv-vært, er har et hul her i hagen eller de der linjer der. Jeg fokuserer så meget på det, at jeg ikke hører ordentligt efter, er hendes argument.

1 af 3 Ane Cortzen har ikke fået fyldt smilerynkerne ud med botox. - Du ser rynket ud, siger Mascha Vang. (Foto: Benjamin Kürstein)
2 af 3 Mascha Vang og kæresten Nicholas Kiesa. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Mascha Vang elsker det glatte look. Her fortrækker hun ikke en mine. (Foto: Jan Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen