Louise Mieritz: Jeg glemmer min brækkede tå

Skuespilleren bider smerten fra sin brækkede tå i sig. Faktisk glemmer hun den helt, når Silas svinger hende rundt på gulvet

Louise Mieritz og Silas Holst snupper en velfortjent pause i den sidste hektiske træning. (Foto: Jesper Mortensen)
Louise Mieritz og Silas Holst snupper en velfortjent pause i den sidste hektiske træning. (Foto: Jesper Mortensen)

Hun burde sidde med foden oppe, efter hun for godt en uge siden brækkede sin ene tå.

Men Louise Mieritz har alt andet end tid til at sidde stille, for fredag aften skal hun danse tre danse i finalen i 'Vild med dans'.

Læs også:

Der var naturligvis stor glæde over finalepladsen hos Louise og Silas. Skuespilleren frygtede nemlig i ugens løb, at et uheld og en brækket tå kunne have kostet hende finalen. (Foto: Mogens Flindt) TV - 3. nov. 2012 - kl. 07:51 TV: Louise i finalen på piller

- Jeg har ikke helt fulgt lægernes råd, men jeg er så heldig, at det ikke bliver værre med min tå, selv om jeg danser på den, siger den 41-årige skuespiller, der får god hjælp af smertestillende medicin til at gennemføre de mange træningstimer.

- Det er kun spidsen af min tå, der er brækket, så når jeg kommer op på de høje hæle, bruger jeg trædepuden til at aflaste. Faktisk glemmer jeg helt tåen, når vi danser, siger Mieritz.

Bamsestøver
Hvis det stod lægerne, burde hun gå rundt i træsko for at give tåen fred.

- Men jeg gør jo ikke rigtigt som lægerne siger, så jeg render rundt i sådan et par bamsestøver, siger skuespilleren og vifter med en stor blød brun støvle.

Læs også:

Se også: Silas og Louise: Vores mænd har forladt os

- I valgte ikke at sige noget om din skade, inden I gik på gulvet i fredagens semifinale. Kunne I ellers ikke have hentet lidt sympatistemmer på tåen?

- Det var præcis det, vi gerne ville undgå. Hvis vi skulle i finalen, skulle det være på grund af dansen.Jeg ville selv hade, hvis andre smed sympatikortet. Det kunne jeg aldrig selv drømme om, siger Silas Holst, der er finalen for andet år i træk.

Læs også:

Louise og Silas viser det trick, de ikke fik med i fredagens show, for ekstrabladet.tv. (Foto: Mogens Flindt) TV - 20. okt. 2012 - kl. 09:49 TV: Silas og Louise snyder 'Vild med dans'-dommerne

- Ja og så talte vi om, at det ville være fjollet at give folk det at kigge efter, når vi var på gulvet. De skulle helst bare nyde dansen, siger Louise Mieritz.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen