Seerne falder fra til Forbrydelsen

Tredje afsnit af DR's dramaserie fik det foreløbigt laveste antal seere

Færre havde lyst til at følge Sarah Lund, Asbjørn Juncker og Lennart Brix søndag aften end de forgangne uger. (Foto: Tine Harden/DR)
Færre havde lyst til at følge Sarah Lund, Asbjørn Juncker og Lennart Brix søndag aften end de forgangne uger. (Foto: Tine Harden/DR)

Sarah Lund og hendes assistent Asbjørn halsede i aftes forgæves efter Emilie Zeuthens bortfører i 'Forbrydelsen', men det lykkedes dem ikke at fange morderen.

Og det kniber også med at holde seerne fanget hos DR. For på trods af at dramaserien er weekendens absolut mest sete program, så går seertallet alligevel tilbage.

1.516.000 sad hjemme i sofaen og fulgte med, da Sarah Lund stod klar med en løsesum på 100 millioner kroner til bortføreren. Det var 230.000 færre end ugen før, hvor afsnit to trak 1.746.000 seere.

Kun til tre stjerner
Måske er seerne enige med Ekstra Bladets anmelder, der efter afsnittet kun gav tre stjerner.

- ’Forbrydelsen’ i tredje ombæring lider af nogle seriøse skavanker. Handlingsforløbet rummer også i hvert afsnit indtil flere himmelråbende usandsynligheder – i denne ombæring bl.a. at det lykkes Zeuthen og ekskonen at køre direkte hen til en meget hemmelig politiovervågning og sågar blande sig i den. Eller at Sarah Lund pludselig overlader 100 millioner kroner til to tilfældige politifolk efter et telefonopkald. Det behøver ikke være knaldhård socialrealisme det hele, men blot et minimum af plausibilitet kan man vel godt forlange, skrev Henrik Queitsch efter tredje afsnit.

Læs også:

Se også: Problemet hedder Sarah Lund

Læs også:

Se også: 3 vildt urealistiske ting i Forbrydelsen

En del af forklaringen på det lavere seertal skal dog muligvis findes i, at fodbold-fanatikerne i aftes så El Clásico, Barcelona mod Real Madrid klokken 20.00

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen