Knækket Lars Rasmussen: - Jeg følte mig dum

Den tidligere håndboldspiller Lars Rasmussen siger farvel, efter at han blev stemt ud.

Lars Rasmussen røg ud af 'Vild med dans' som den første i sæson ni. (Foto: Jakob Jørgensen)
Lars Rasmussen røg ud af 'Vild med dans' som den første i sæson ni. (Foto: Jakob Jørgensen)

JEG ELSKER 'Vild med dans'. Derfor var det også helt fantastisk, at jeg selv fik muligheden for at være med. Og lige så frygteligt og et helt vildt voldsomt slag var det for mig, da jeg i fredags røg ud som den første.

Læs også:

Se også: Troede jeg var John Travolta

Som man nok kunne se, var jeg dybt berørt af det. Virkelig ramt! Jeg har tidligere prøvet at blive sat af et håndboldhold, og det har også været hårdt.Men jeg har altid haft mine holdkammerater bagefter - og jeg har skullet kæmpe videre for at spille mig på holdet til næste kamp. På mange måder var det helt anderledes at ryge ud af ' Vild med dans'. Jeg føler virkelig, at jeg er blevet flået ud af alt det, jeg havde.Og mine ' holdkammerater' fra danseholdet fortsatte - bare uden mig.

ALT SPOTLIGHTET var på mig - og det var en fed følelse. Pludselig blev det slukket, og der blev sort. Helt sort! Faktisk tror jeg aldrig, at jeg har følt mig så ensom. Det startede i det sekund, jeg stod foran Claus Elming og Christiane og skulle fortælle, hvordan det var at ryge ud. Følelsen af ensomhed var endnu værre, da jeg vågnede lørdag morgen på hotellet og vidste, at jeg ikke skulle ses med de andre igen. I hvert fald ikke på samme måde.

Lørdag aften så jeg programmet, der desværre blev mit sidste. Og jeg vil godt indrømme, at der kom et par tårer. Det gjorde ondt at se, hvor ramt jeg var - og hvor skidt Malene havde det.

DANS ER JO en personlig vurdering fra dommernes side. Og fra folk hjemme i stuerne. Det er ikke et mål mere eller mindre, der afgør det. Jeg tror, at det er derfor, jeg har taget nederlaget så nært og måske ligefrem følt mig lidt dum. Efter at have set hele programmet synes jeg stadig, at det er ufortjent, at det var Malene og mig, der skulle ryge ud. Tre af de fire dommere var meget hårde ved mig, synes jeg. Jeg ved godt, at jeg ikke er den bedste danser. Men på energien gav jeg den fuldt gas.

Læs også:

Se også: Måske skal Thomas Bo Larsen have et kys

JEG HAR virkelig hængt med næbbet hele ugen. Drømmen om at lære at danse og lave tv, som jeg elsker, brast, næsten før den var begyndt. Først i går, da jeg tog ud til produktionen, hvor alle øver om torsdagen, begyndte jeg at få det bedre. Jeg fik masser af kram og klap på skulderen, og det varmede meget.

Både i aften og de kommende uger vil jeg være i studiet under programmet og heppe på mine nye venner. Både i specialudgaven af ' Vild med dans' i TV2' s cancer-uge og i finalen er jeg tilbage på skærmen. Jeg glæder mig allerede som et lille barn!.

Faktisk tror jeg aldrig, at jeg har følt mig så ensom.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen