Thomas Bo Larsen: Se og Hør må vise min pik

Kollegerne fra 'Vild med dans' bakker Christiane Schaumburg-Müller op i sagen om udelukkelsen af Se og Hør fra et pressearrangement

Thomas Bo Larsen havde ikke lige styr på, hvem Christiane Schaumburg-Müller er. Men han ved godt, hvad Se og Hør er, og det er ikke kun gode ting, skuespilleren har at sige om ugebladet. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Bo Larsen havde ikke lige styr på, hvem Christiane Schaumburg-Müller er. Men han ved godt, hvad Se og Hør er, og det er ikke kun gode ting, skuespilleren har at sige om ugebladet. (Foto: Mogens Flindt)

Kollegerne synes, at TV 2 traf den rigtige beslutning, da de torsdag bad Se og Hør om at blive væk fra pressemødet på 'Vild med dans'. Årsagen var, at ugebladet i forrige uge bragte topløse billeder af tv-værten, der var på ferie på et eksklusivt resort i Thailand med sin kæreste, Liam O'Connor.

Læs også:

Se også: Christiane kan tjene kassen på bare bryster

Ifølge underholdningschef Gitte Madsen er Christiane 'påvirket af det hele', og tv-stationen bad derfor Se og Hør om at blive væk.

Læs også:

Se også: Christiane antyder sagsanlæg for bryst-billeder

- Det er forkasteligt, at de tager billeder ind i en privat bolig, de har lejet. Det tror jeg godt, folk kan sætte sig ind i ikke hører nogle steder hjemme. De har lejet et privat hus som Se og Hør alligevel gør sig umage for at fotografere ind i. Jeg har ingen respekt for det overhovedet, siger Claus Elming, der er sammen med Christiane er vært på programmet.

Læs også:

Se også: Pas på Claus Elming, dit job er i fare

Også 'Vild med dans'-veteranen Silas Holst støtter hende.

- Jeg har dyb forståelse for Christiane. Hvis det er sådan hun har det lige nu, så er det fint. Der er handling og konsekvens. Sådan er det også for Se og Hør.

Ret til privatliv
Rasmus Nøhr synes, det er regulært ulækkert, at Christiane og Liam blev overvåget af ugebladet under deres ferie.

- Alle har ret til et privatliv. Uanset hvilket stykke du laver, så må du også have lov at holde fri, passe din familie, tage på ferie. Hvis man rejser om på den anden side af jorden at få det privatliv, så synes jeg det er ulækkert, at der er nogen, der sidder med en telelinse og udspionerer dem.

Hvem er Christiane?
Thomas Bo Larsen har også selv prøvet vridemaskinen på Se og Hør. Men bliver lidt forvirret, da Ekstra Bladet spørger om hans holdning til sagen.

- Christiane? Jeg har været i Sverige. Jeg ved ikke en skid.

- Christiane Schaumburg-Müller. Hun er vært på ' Vild med dans'. Se og Hør har taget paparazzibilleder af hendes bryster.

- Nå, for helvede. Det er da for langt ude. De må da gerne vise min pik, hvis det er. Jeg er sgu da ligeglad. Nej, jeg synes, pressen nogle gange gå over stregen. Jeg har også været Årets Brandert i Se og Hør.

- Og jeg var ikke en skid fuld. Jeg reddede en pige, der væltede. Hun ville danse med mig - men jeg kan ikke danse. Så stod hun på røv og albuer ned i et glasbord. Jeg nåede lige at gribe hende, så hun ikke knaldede hovedet ned i det. Men der skrev de, at jeg var skidefuld.

Læs også: Se også: Gadedrengen er blevet voksen Gadedrengen er blevet voksen

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen