Nyt Paradise-par: Lækre Line og frække Frederik

Så er det slut med at score piger for dameglade Frederik fra 'Paradise Hotel'. Han er nu officielt blevet kærester med Line, som han flirter med i 'Paradise Hotel Reunion'

Den lækre brunette og den pumpede machoman er nu officielt et par. (Foto: Lemche & Serup/TV3)
Den lækre brunette og den pumpede machoman er nu officielt et par. (Foto: Lemche & Serup/TV3)

Det går hurtigt med damerne for 26-årige Frederik Lilja, som lige nu kan opleves på TV3 i reality-programmet 'Paradise Hotel Reunion'.

Læs også:

Se også: Paradise: Alle har været sammen med alle - se selv

I sidste uges programmer kyssede han med Daniella, i denne uge fortsætter flirteriet overfor Line.

'Fuldstændig genial'
Men nu er der blevet skruet ned for tempoet, for efter deltagerne kom hjem fra optagelserne i Mexico i midten af marts, er den dameglade ungkarl blevet en sat herre.

Det er blevet til seriøst flirteri mellem lækre Line og frække Frederik.

- Hun er fuldstændig genial, siger en forelsket Frederik om Line.

Læs også:

Se også: TV3 måtte give Paradisoerne en advarsel

I weekenden blev de officielt kærester på Facebook.

- Vi har jo faktisk haft kontakt hver dag, siden vi kom hjem. Det blev mere og mere seriøst. Vi savnede hinanden, efter at have været sammen hver dag på hotellet, og ingen af os var sammen med andre. Så blev vi enige om, at der ikke rigtig var nogen grund til at være kærester i smug længere, fortæller Frederik.

Stort skridt for ungkarlen
Han bor til dagligt i Aarhus, mens Line bor i København. Bortset fra de første 14 dage efter hjemkomsten fra Mexico, hvor Frederik praktisk talt boede hos Line, så har de ingen planer om at flytte sammen endnu.

- Det er et meget stort skridt for os at gøre det offentligt på Facebook, så det andet venter vi i hvert fald lige med, siger Frederik, der har været ungkarl i seks år, og derfor 'har prøvet sit', som han selv udtrykker det.

1 af 2 Der blev varmet op under Line og Frederik i Mexico, og det fortsatte, efter de var kommet hjem. (Foto: Lemche & Serup/TV3)
2 af 2 Den lækre brunette og den pumpede machoman er nu officielt et par. (Foto: Lemche & Serup/TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere