Den ultimative Paradise-dummernik?

Den Ultimative Paradiso skal findes blandt 20 tidligere 'Paradise Hotel'-deltagere. Det betyder, at dumhederne står i kø for at komme ud - og det gør de allerede fra første program

Det er - skræmmende nok - ikke præventionsformer, som d'herrer Türker og Julian ved mest om. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
Det er - skræmmende nok - ikke præventionsformer, som d'herrer Türker og Julian ved mest om. (Foto: TV3/Lemche & Serup)

Se også:

De gamle paradisoer er blevet hevet frem fra gemmerne og får en ny tur i manegen. (Foto: TV3) TV Så kører 'Paradise'-bussen igen

Mandag aften går jagten ind på 'Den Ultimative Paradiso'. TV3 har samlet 20 tidligere deltagere i 'Paradise Hotel Reunion'. Og med så mange tidligere deltagere, kan det ikke undgå at blive underholdende - og fordummende.

Læs også:

Susan er tilbage og snaver igen-igen. (Foto: ekstrabladet.tv) TV TV: Så snaver Susan K på Paradise igen-igen-igen

Og det starter da også helt, som man kan forvente i første afsnit, der vises i aften.

Her går to af de mandlige deltagere på jagt efter et farligt dyr...

Stikkes op i tissemissen
Julian, der netop har vundet sæson otte sammen med Tina Maria, skal vise en anden deltager fra samme sæson, Türker, 'det sygeste'.

Læs også:

To lykkelige vindere - Julian og Tina Maria. De var begge enige om, at den anden var en værdig vinder. (Foto: Mogens Flindt) TV Paradise-finale: Derfor stolede Tina Maria på 'svinet'

Julian vil nemlig sværge på, at han har set et pessar inde på hotellet.

Det ved Türker ikke, hvad er, men han gætter på, at det er et dyr. Men så er det godt, at Julian kan belære sin med-Paradiso om, hvad sådan noget er...

- Det er sådan noget, damerne stikker op i tissemissen, hvis de bløder eller sådan noget...

OPS - Oplysninger til Paradisoer om Sex
Man kan ikke undgå at blive dobbelt bekymret, når 'Paradise Hotel'-deltagerne ikke kender deres præventionsmuligheder, for de er på ingen måde kendt som dem, der holder sig tilbage seksuelt.

Læs også:

Jeanette holdt sig ikke tilbage på 'Paradise Hotel'. Det gjorde hun heller ikke til afslutningsfesten i København torsdag. Pernille var med på løjerne. (Foto: Mogens Flindt) TV TV: Fik du nok sex på Paradise?

Hvis der skulle være et par Paradise-deltagere, der læser med derude, tilbyder vi hermed OPS - Oplysninger til Paradisoer om Sex:

'Pessaret er lavet af blødt gummi og anvendes altid sammen med sæddræbende creme. Når pessaret er rigtigt anbragt, lukker det for livmodermunden, så ingen sædceller kan trænge ind i ægget og befrugte det'. (Kilde: sexogsamfund.dk)

Første afsnit af 'Paradise Hotel Reunion' vises på TV3 i aften kl. 22. Programmet kører i fem uger, før den endelige vinder er fundet, og der er helt sikkert flere dumheder i vente.

0 kommentarer
Vis kommentarer