TV: Steffan melder sig ind i 'penis-krigen'

Julian har allerede erkendt sit nederlag til Sebastian, da de sammenlignede størrelsen på deres penis. Men nu melder en gammel gæst sig på banen i 'penis-krigen'

Steffan viser, hvordan man kan måle længden på mænds peniser med hånden. Teorien favoriserer mænd med store hænder. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Steffan viser, hvordan man kan måle længden på mænds peniser med hånden. Teorien favoriserer mænd med store hænder. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

Mobiltelefoner, bøger, computer og så videre bliver taget fra deltagerne i Paradise Hotel, inden de checker ind i realityprogrammet.

En af fordelene ved at rippe de unge mennesker for al almindelig underholdning i hverdagen er, at de begynder at gå op i langt vigtigere ting.

Som eksempelvis størrelsen på hinandens lem.

SE OGSÅ:

Sebastian og Julian sammenligner dillere - til Julians store fortrydelse. (Foto: Screendump fra tv-indslag/TV3) TV - 30. mar. 2012 - kl. 14:58 TV: 'Sebastians diller er det rene hakkemonster'

Hidtil er det Sebastian, som har haft den gloværdige titel af at have det største vedhæng mellem benene på hotellet. Titlen tog han suverænt, da Julian udfordrede ham. Et enkelt kig i Sebastians boksershorts fik Julian til at lægge sig fladt ned.

- Sebastians diller er det rene hakkemonster. Det er en diller af dimensioner. Sebastian og jeg skal på intet tidspunkt sammenligne dillere, det er 'mission impossible', fortalte Julian dengang.

Men nu melder den tilbagevendte deltager Steffan sig ind i 'penis-krigen'. Da han til 'Pandoras Æske' bliver spurgt af Helle, om det er rigtigt, at mænd med store hænder også har store tissemænd, kommer han med en længere udredning af, hvordan man måler den slags. SE DET I TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN

Og Steffan er ikke i tvivl.

- Sebastians er måske lidt større. Men når der så kommer blod til den, så løfter den sig kun lige. Min siger 'swuuush', fortæller Steffan, mens han med armen viser, hvordan hans lem erigerer.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!