X Factor-Line: Ikke bange for en stram buksedragt

Line fra 'X Factor' har aldrig haft så meget selvtillid, som hun har for tiden. En heldragt er delvis ansvarlig

Line var lidt betænkelig ved at hoppe i Pernilles buksedragt. (Polfoto/Bo Nymann)
Line var lidt betænkelig ved at hoppe i Pernilles buksedragt. (Polfoto/Bo Nymann)

Line er med sine kun 15 år den yngste deltager i dette års 'X Factor'. Men hun er meget mere bevidst om sig selv nu, end da hun mødte op til audition.

- Det har været en kæmpe udvikling. Især efter at vi er begyndt at lave liveshows. Efter første show så jeg jo mig selv på tv, og i andet show vidste jeg så, hvad jeg kan og ikke kan gøre. Lige så stille finder man ud af mere og mere om sig selv, siger hun til Ritzau.

LÆS OGSÅ:

- Det er 100 procent sikkert, at jeg ikke kommer til at græde i 'X Factor', siger Sveinur, som så flere af de andre deltagere i fredags blive rystede og grådkvalte over dommernes hårde linje. (Foto: Anthon Unger) TV - 24. feb. 2012 - kl. 07:43 Sveinur: Blachman var smagløs

Dragten flyttede grænser
Line sætter stor pris på, at hun lige nu har muligheden for at prøve en masse ting af. Og gøre nogle ting, hun aldrig havde forestillet sig at gøre. Som for eksempel at optræde i en meget stram heldragt foran cirka 1.4 millioner danskere.

- Jeg har en fantastisk sangcoach. Men da hun sagde, at hun havde en kort læderjakke og en stram, sort buksedragt, som jeg skulle have på, var jeg sådan lidt 'aarh'. Men jeg har aldrig haft så meget selvtillid. Der var ingen, der kunne hive mig ud af den dragt.

Alligevel havde Line sine jyske betænkeligheder ved det nye outfit. Hun tænkte meget over, hvad folk mon ville sige til det. Og om de ville synes, at hun var lidt for frembrusende. Lidt for meget.

- Men så talte jeg med en stylist, der sagde 'Hør her Line, du er 15 år. Du har den sygeste krop. Det er nu, du kan bære den dragt'. Og så tænkte jeg 'Gu er det så'. Det flyttede mine grænser, og jeg viste en styrke, jeg ikke vidste, jeg havde, siger hun.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sådan ruster Pernille de unge til kritik

Pernille er storesøster
Line føler, at alle folk omkring hende har hjulpet hele vejen igennem. Og kærligheden til sin mentor, Pernille Rosendahl, er ikke til at tage fejl af.

- Jeg ser helt vildt op til hende. Pernille er jo den, der har startet hele min udvikling. Hun er virkelig fantastisk for mig. Hun er ligesom den storesøster, jeg aldrig fik, fortæller hun.

Fredag aften er temaet til liveshowet Dance Hits, og Line skal fremføre den storsælgende Rihannas kæmpehit 'Only Girl (In The World)'.

0 kommentarer
Vis kommentarer