Paradise-deltager: Vi er bare unge og barnlige

Realityprogrammet Paradise Hotel beskyldes for at være blevet grimmere og hårdere

Vi er unge og højrøstede, mener paradisoen Jeanette om årsagen til den hårdere tone imellem og mere markante udstilling af Paradise-deltagerne (foto: TV3)
Vi er unge og højrøstede, mener paradisoen Jeanette om årsagen til den hårdere tone imellem og mere markante udstilling af Paradise-deltagerne (foto: TV3)

- Hun er en fucking thai-luder, tordnede Paradise-deltageren Jeanette Dzienis over for en mandlig deltager i programmet efter et skænderi med den 18-årige Kanika, der er af thailandsk oprindelse.

I samme afsnit spørger Jeanette sin veninde, uskyldigt, men med ordlyden; 'skal vi voldtage ham' om deltageren Julian, som hun efterfølgende rager godt og grundigt i skridtet, mens han tilsyneladende sover.

SE OGSÅ: Paradise-babe: Jeg er dominerende og manipulerende

Begge dele udstilles for hotellets snurrende kameraer og er blevet en del af den endelige produktion.

Grimmere end tidligere
- Det bliver værre, grimmere, hårdere og ubehageligt. Der er meget stor forskel på det 'Paradise Hotel', der blev vist i reality-verdenens barndom, og så det der bliver vist nu, siger cand.mag. i visuel kultur Michaela Krogsager til Politiken i dag.

Hun har tidligere rost - og desuden skrevet speciale om - programmet, der ifølge hende startede som et eventyr, men er gået hen og blevet sørgeligt.

Det er vores skyld
19-årige Jeanette Dzienis, som nu danner par med 'voldtægtsofferet', mener dog ikke, at producenterne alene kan drages til ansvar for denne udvikling.

- Vi (denne sæsons deltagere, red.) er nok bare det yngre end tidligere, og så er vi meget forskellige og stærke personligheder allesammen, siger hun til ekstrabladet.dk

- Det betyder, at det hele bliver lidt mere barnligt, vi kommer til at lyde dummere, og vi skændes mere, fordi vi er så forskellige.

Fortryder episoder
Netop lidt af et skænderi havnede Jeanette og førnævnte Kanika i forleden aften. Udgangen på det blev, at Jeanette endte med at kalde sin 'modstander' i spillet for 'en fucking thai-luder.

- Jeg er ked af at have sagt det, og at det endte i fjernsynet, siger hun.

- Jeg tror bare, det sker, fordi man som deltager er så presset i det her spil. Man kæmper for sin overlevelse, og vi har jo alkohol i blodet.

SE OGSÅ:

Jeanette stønner højlydt i aftenens udsendelse. (Foto: TV3) TV - 14. feb. 2012 - kl. 16:31 TV: Jeanette får tør sex på paradis-hotellet

Hun forstår til gengæld ikke meget af den opmærksomhed, 'voldtægtsforsøget' har fået i medierne både i går og i dag.

- Der er meget, man ikke ser på tv. Blandt andet, at Julian vågnede igen og selv ville have mig til at stikke min hånd derned, fortæller hun.

Ifølge brunetten havde hun og Julian inden da flirtet i nogle dage, og hun mener ikke, man skal lægge så meget i vendingen 'skal vi voldtage ham'.

SE OGSÅ:

TV - 15. feb. 2012 - kl. 09:50 TV: Først tør sex - nu giver Jeanette en spiller

- Julian og jeg havde begge to joket med det hele aftenen, men det så man for eksempel heller ikke på tv. Og det er jo bare sådan, de unge snakker, siger hun.

Ottende sæson af Paradise Hotel ruller netop nu over tv-skærmene mandag-torsdag klokken 22.

1 af 2 Jeanette og hendes mor, der også kortvarigt var med i årets udgave af programmet, sammen ved premieren i Imperial (foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Vi er unge og højrøstede, mener paradisoen Jeanette om årsagen til den hårdere tone imellem og mere markante udstilling af Paradise-deltagerne (foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer