Paradise-Jacob: Jeg holdt hånden over Nichlas

Tirsdag aften var Jacob selv skyld i sit exit fra 'Paradise Hotel'. Han mener, at han kunne have reddet sig en finaleplads, hvis han havde involveret sin bedste ven Nichlas, men det ville han ikke

Jacob tror selv, at han kunne have reddet sig en finaleplads, hvis han havde givet sin bedste Paradise-ven Nichlas den farlige udfordring. (Foto: Serup/Lemche TV3)
Jacob tror selv, at han kunne have reddet sig en finaleplads, hvis han havde givet sin bedste Paradise-ven Nichlas den farlige udfordring. (Foto: Serup/Lemche TV3)

Finalen lå lige for fødderne af Jacob, da han tirsdag aften fik en 'magtfuld, men farlig opgave' i 'Paradise Hotel'. Han skulle sørge for, at en af de andre tre drenge fik en falsk nøgle og derved røg ud af hotellet.

Sådan gik det dog ikke, og bare to dage før den store finale måtte Jacob sige farvel og tak.

- Jeg tror, jeg følte mig lidt for overmodig, fordi jeg lige havde fået de 50.000 kroner, siger Jacob med henvisning til mandagens afsnit, hvor han solgte sin partner Regitze for beløbet.

LÆS OGSÅ: Jacob om sin iskolde beslutning: Det var pisse godt spillet!

Følte sig 60 procent sikker
Derfor var det da også med en vis bitterhed, at hotellets homo genså aftenens program.

- Jeg skulle have givet den nøgle til Nichlas, og hvis jeg havde gjort det, er jeg ret sikker på, at jeg var kommet i finalen. Det er det eneste, jeg fortryder under hele mit ophold.

- Nichlas havde et bedre forhold til Daghan og Nick, og jeg er overbevist om, at han ville have haft lettere ved at snøre dem, forklarer Jacob, der dog ikke kunne få sig selv til at sætte sin bedste ven i fare.

- Jeg har holdt hånden over Nichlas flere gange, og det gjorde jeg igen i aftenens afsnit. Jeg troede da også på, at jeg selv kunne klare opgaven. Jeg følte mig 60 procent sikker på, at jeg havde styr på Daghan og Nick.

LÆS OGSÅ: Paradise-Nichlas: Jacob kysser pisse godt!

Forbillede i homo-miljøet
Man kan sige, at hvis det skulle gå efter fortjeneste og værdighed, så var det måske ok, at Jacob røg. Han var ude i en længere periode midt på sæsonen, men han fik for nogle uger siden en ny chance, som det er kutyme for sæsonens markante deltagere. Ganske ligesom blandt andre Regitze, Daghan og Emil har fået det.

- Jeg tror, at grunden til at jeg fik en ekstra chance var, at jeg havde gjort det godt i spillet. Jeg ser mig selv som en af sæsonens store profiler, forklarer Jacob, der også kan mærke i hverdagen, at han har skabt opmærksomhed omkring sin person. Han bliver genkendt på gaden - og mest for noget positivt.

- Jeg har kun haft ganske få dårlige oplevelser, fordi jeg er homoseksuel. Jeg er blevet kaldt bæskubber en enkelt gang og har højst fået fire negative beskeder på Facebook.

- Jeg havde godt tænkt, at der ville komme fokus på mig på grund af min seksualitet, men jeg havde slet ikke troet, at det ville blive så vildt.

- Er du ligefrem blevet et homo-orakel?

- Jeg er blevet lidt et forbillede i homo-miljøet. Blandt andet er der kommet sådan nogle pumpede fyre hen til mig og har sagt, at de synes, jeg er sej, og at jeg har ændret deres syn på homoseksuelle. Der er også mange drenge, der har skrevet til mig for at få råd til at springe ud.

0 kommentarer
Vis kommentarer