Bodnia og Pilgaard i skænderi om Anja Andersen

I aftenens 'Stjerner på Slottet' kommer Kim Bodnia og tv-værten Hans Pilgaard op at skændes under et morgenbord serveret af håndbold-ikonet Anja Andersen

Tilsyneladende fryd og gammen ved morgenbordet. Fra venstre Kim Bodnia, Hans Pilgaard, Anja Andersen, Remee og Christiane Schaumburg-Müller. (Foto: TV2)
Tilsyneladende fryd og gammen ved morgenbordet. Fra venstre Kim Bodnia, Hans Pilgaard, Anja Andersen, Remee og Christiane Schaumburg-Müller. (Foto: TV2)

Der er optræk til drama i aftenens udgave af ’Stjerner på Slottet’ med håndbold-ikonet Anja Andersen som vært for en dag for de fire andre kendis-deltagere, Hans Pilgaard, Remee, Kim Bodnia og Christiane Schaumburg-Müller.

Men for en gang skyld er det ikke den kontroversielle tidligere håndbold-stjerne med den normalt velvoksne fuck-finger, der er årsag til balladen.

Eller hun er det kun uforskyldt.

Episoden opstår under morgenmaden, hvor Anja som vært, bliver udspurgt af de andre deltagere om sit liv, og hun beretter om sin barndom, hvor det bedste, hun vidste, var at være alene med en håndbold i hallen, hvor hendes far, den tidligere landsholdsspiller Kaj Andersen, var bestyrer.

– Håndbolden var min bedste ven, fastslår Anja Andersen.

Vred Pilgaard
Det får Hans Pilgaard til bekymret at spørge, om hun så ikke følte sig ensom, men det ville Kim Bodnia ikke høre tale om.

– Man kan sgu da ikke være ensom med sin bedste ven, sagde han, men det mente Pilgaard nu nok, at man kunne, og efter nogle yderligere bemærkninger rejste han sig fra bordet og forlod lokalet i vrede.

Dramaet udspiller sig dog ikke i lang tid. Kim Bodnia går efter ham, og de får åbenbart uden for kameraerne løst problemerne, så de resten af udsendelsen flere gange står og omfavner hinanden.

Håbløst teater
Der havde ellers allerede været problemer mellem netop de to fra starten af opholdet, og på et tidspunkt blev Bodnia ifølge kilder hørt true med at ville ’smadre’ Pilgaard – en episode, som TV2 dog benægter har fundet sted.

I aften er det Anjas tur til at finde på beskæftigelser til de fem deltagere på det franske slot, og Anja er jo et legebarn, så der bliver spillet spil – og så skal de opføre et hurtigt sammenflikket teaterstykke for indbudte franske gæster.

Det er de til gengæld håbløse til, men alle fem hævder, at det var en skæg oplevelse.

Du kan se 'Stjerner på Slottet' i aften kl. 20.00 på TV20 kommentarer
Vis kommentarer