Sukkerchok tjekker ind på Paradise Hotel

Optagelserne til syvende sæson af TV3's populære reality-koncept skydes netop nu i gang i Mexico. Og der bliver trængsel i en af dobbeltsengene, hvor de tre piger fra Sukkerchok skal overnatte

Malene og Kat fra Sukkerchok har både været med i Melodi Grand Prix og fundet deres nye medlem i en tv-casting. Nu står den så på promovering af nyt album igennem 'Paradise Hotel'. Alligevel mener de ikke, at de sælger ud. (Foto: Kristian Linnemann)
Malene og Kat fra Sukkerchok har både været med i Melodi Grand Prix og fundet deres nye medlem i en tv-casting. Nu står den så på promovering af nyt album igennem 'Paradise Hotel'. Alligevel mener de ikke, at de sælger ud. (Foto: Kristian Linnemann)

MEXICO (ekstrabladet.dk): I disse dage tager TV3 hul på optagelserne til en ny omgang af deres succesfulde reality-koncept 'Paradise Hotel'.

10 nye deltagere tjekker ind på hotellet i dag, lokal tid. Og senere på aftenen kommer så tre ekstra 'deltagere'. Den danske trio Sukkerchok kommer ind som særlige gæster.

Tre sobre piger i en dobbeltseng
Der bliver dog ikke tale om et længerevarende ophold for de tre piger. De skal nemlig bare optræde med en af sangene fra deres nye album 'De 1000 drømmes nat', ligesom de skal overnatte på hotellet en enkelt nat.

Men selvom pigerne skal sove i samme seng, bliver der ikke noget Paradise-lir fra deres side.

- Nu er det jo 'Paradise Hotel', I tjekker ind på. Hvornår skal I have sex derinde?

- Det vil ikke kunne lade sig for vi er der jo nærmest ikke engang et døgn, lyder det fra Kat.

- Men I er der trods alt en nat…

- Ja, nu ved jeg ikke, hvor kinky du er, men vi er altså meget sobre piger, når vi er sammen os tre piger i en seng, svarer hun.

- Sidst jeg havde sex på et hotel, var i sommer, da jeg var på ferie med min kæreste, støtter Malene med en bonusinfo.

Ikke en del af spillet
Sukkerchok har for nyligt fået et nyt medlem, efter Inez forlod trioen. De fandt Simone via en casting i 'Go'morgen Danmark'. Tidligere har de også stillet op i Melodi Grand Prix i jagten på det helt store gennembrud.

LÆS OGSÅ: Simone er den nye Sukkerpige

- Har I en grænse for, hvor langt I vil gå for at få omtale?

- Selvfølgelig har vi grænse, men jeg synes ikke, der noget farligt i det her. For det vi egentlig skal er, at vi skal synge et nummer fra vores plade, som udkommer snart. Og det er jo en fantastisk flade, fordi mange af dem, som lytter til vores musik, er dem, som ser Paradise Hotel. Det er jo dem, som køber vores musik, forklarer Malene.

- Så I har ikke noget imod at sælge ud på den måde?

- Det ville have været noget andet, hvis vi skulle ind og smide fem mennesker ud og erstatte dem. Vi er ikke på den måde en del af spillet. Det med at give dem noget, så de hygger sig og holder en fest, er jo ikke så meget anderledes end, hvis vi tager hen i en ungdomsklub og giver en koncert, mener Kat.

Optagelserne til den nye omgang Paradise Hotel fortsætter i Mexico de næste tre måneders tid. Programmet sendes dog først i 2011.

1 af 2 Simone er på ganske få måneder blevet både Sukkerchok- og Paradise-deltager. (Foto: Kristian Linnemann)
2 af 2 Malene og Kat fra Sukkerchok har både været med i Melodi Grand Prix og fundet deres nye medlem i en tv-casting. Nu står den så på promovering af nyt album igennem 'Paradise Hotel'. Alligevel mener de ikke, at de sælger ud. (Foto: Kristian Linnemann)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen